Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ορατό ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωπα αεροσκάφη της Ελλάδας με αεροσκάφη του Κατάρ !

No Comments Share:

Ο αρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Γιασάρ Γκιουλέρ, υπέγραψε στην Ντόχα του Κατάρ “Τεχνική ρύθμιση για την προσωρινή εγκατάσταση στην Τουρκία στρατιωτικών εναέριων οχημάτων και προσωπικού υποστήριξης”
…..
….
Κατά εφαρμογή της συμφωνίας, το Κατάρ θα μπορεί να εγκαταστήσει στην Τουρκία, τα στρατιωτικά του αεροσκάφη, μαζί με τον προσωπικό τους και τον εξοπλισμό τους και να κάνει εκεί την στρατιωτική εκπαίδευση των πιλότων του.

Η Τουρκία θα έχει την ευχέρεια να καθορίσει τον αριθμό των στρατιωτικών αεροσκαφών και τον αριθμό του προσωπικού που θα εγκατασταθούν, ενώ δεν θα μπορούν να ξεπεράσουν τα μεν αεροσκάφη τα 36 και ο αριθμός του προσωπικού τους  τα 250.

Οι εκπαιδευτικές πτήσεις που θα εκτελούνται από αεροσκάφη του Κατάρ στο τουρκικό εναέριο χώρο θα γίνονται συνοδεία αεροσκαφών της τουρκικής αεροπορίας. Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός αναγνώρισης και αισθητήρων που βρίσκονται στα αεροσκάφη του Κατάρ, αν δεν το επιτρέπει η Τουρκία θα παραμένουν κλειστά στον τουρκικό εναέριο χώρο. Το Κατάρ θα πληρώνει στην Τουρκία τα καύσιμα που θα χρησιμοποιούν τα στρατιωτικά του αεροσκάφη Ενώ αν χρειαστεί η συντήρηση των αεροσκαφών του Κατάρ θα γίνει από στρατιωτικό προσωπικό του Κατάρ.

Επίσης σε όλες τις πτήσεις των αεροσκαφών μεταφοράς του Κατάρ στο πιλοτήριο θα υπάρχει και Τούρκος πιλότος παρατηρητής, ο οποίος αν χρειαστεί θα μπορεί να αλλάξει την ρότα του αεροσκάφους.

https://www.aykiri.com.tr/katar-askeri-ucaklarini-turkiye-de-konuslandirabilir/12445/

22/6/2021

Previous Article

Το τουρκικό λιμενικό ¨έσωσε¨ 100 λαθρομετανάστες απέναντι από Λέρο και Σάμο

Next Article

Aυτό είναι το ¨ευ αγωνίζεσθαι¨;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.