Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η Ελλάδα αποβίβασε λέει στρατό στο Καστελλόριζο !….

0 σχόλια Share:

Η Ελλάδα στην επέτειο της 30ης Αυγούστου αποβίβασε στρατό στο νησί που βρίσκεται στα 2 χιλιόμετρα μακριά

Η Ελλάδα η οποία με τα βήματα που κάνεις στην Ανατολική Μεσόγειο, κλιμακώνει την ένταση, στην επέτειο της 30ης Αυγούστου αποβίβαση στρατού στο νησί Καστελόριζο πού βρίσκεται στα δύο χιλιόμετρα από την Τουρκία και το οποίο πρέπει να είναι αποστρατικοποιημένο. …… Η Ελλάδα που κάνει διάφορες προβοκάτσιες στην περιοχή τελευταία με τουριστικό φέρι μπόουτ εγκατέστησε στρατό στο Καστελόριζο στο οποίο απαγορεύεται να υπάρχει στρατός.
Η κίνηση αυτή της Ελλάδας είχε την αντανάκλαση της στις φωτογραφίες του AFP. Οι φωτογραφίες έδειξαν ότι μεγάλος αριθμός στρατιωτών με το φέρι μπόουτ που πραγματοποιεί τουριστικά δρομολόγια στα νησιά πάτησαν το πόδι τους στην περιοχή. Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε στις 28 Αυγούστου διακρίνονται να κατεβαίνουν οι στρατιώτες με πλήρη εξοπλισμό.

Τα συγκεκριμένα βήματα της Ελλάδας αποτελούν νέες παραβιάσεις της συνθήκης της Λωζάννης το 1923 και των Παρισίων του 1947. Η διοίκηση της Αθήνας παρά το ότι απαγορεύεται να υπάρχει εκεί στρατός από το 1960 και εντεύθεν συνεχίζει να εξοπλίζει αυτά τα νησιά.

https://www.haberler.com/yunanistan-30-agustos-un-yil-donumunde-2-km-13554289-haberi/

30/8/2020

Σχ. :Προσέξτε τα χυδαία ψέματα της ιστοσελίδας.  Ενώ λέει πως η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 28/8, στην επικεφαλίδα λέει πως η μεταφορά στρατιωτών έγινε σήμερα !

Αυτοί κατέχουν παράνομα εδώ και 46 χρόνια το 40% της Κύπρου. Συνέστησαν τη στρατιά του Αιγαίου με μόνο στόχο τα νησιά μας και εμείς θα πρέπει να είμαστε άπραγοι.

Αυτό περιμένουν δηλαδή οι φίλοι και σύμμαχοί μας…

Βρε αι.σ@χτιρ !

Previous Article

Τουρκοδίαιτες τρομοκρατικές ομάδες εμπορεύονται ανήλικες γυναίκες από το Άφριν στην Λιβύη…

Next Article

Like μουσουλμάνων συμπολιτών μας στην σημαία της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *