Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Κυρώσεις από την Ινδία στην Τουρκία λόγω δηλώσεων για το Κασμίρ !

No Comments Share:

Κυρώσεις από εκείνη τη χώρα προς την Τουρκία που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των μουσουλμάνων
“Η κυβέρνησή μας δεν το καλοδέχτηκε”

Η Ινδία που προσπαθεί να κλιμακώσει την ένταση στην περιοχή,αποφάσισε να εφαρμόσει κυρώσεις προς την Τουρκία που υπερασπίζεται τα δίκαια των μουσουλμάνων στο Κασμίρ.

Η Ινδία μετά από την αντίδραση της Άγκυρας στην πολιτική που ασκείται στο Κασμίρ, αποφάσισε επιβάλλει περιορισμούς στις εισαγωγές από την Τουρκία.
Σύμφωνα με το Ρόιτερς αξιωματούχος Ινδός που δεν ήθελε να κοινοποιήσει το όνομά του, δήλωσε : “Η κυβέρνησή μας δεν καλοδέχτηκε τα σχόλια της Τουρκίας και της Μαλαισίας και θα περιορίσουμε το εμπόριο με αυτές τις δύο χώρες”.
Ινδός αξιωματούχος ανέφερε πως η κυβέρνηση της Ινδίας θα προβεί σε περιορισμούς στις εισαγωγές προϊόντων πετρελαίου και χάλυβα από την Τουρκία.
……..

https://www.yeniakit.com.tr/haber/musluman-haklarini-savunan-turkiyeye-o-ulkeden-yaptirim-hukumetimiz-hos-karsilamadi-1011216.html

16/1/2020

Σχ: Κάθε χώρα που σέβεται τον εαυτό της έτσι κάνει. Αναλογιστείτε πως η Ινδία θα επιβάλει κυρώσεις μόνο για τις δηλώσεις !!!
Ενώ η Ελλάδα που έχει το 40% της Κύπρου υπό τουρκική κατοχή, τις τουρκικές υπονομευτικές δραστηριότητες στην Θράκη, τις απειλές στο Αιγαίο και τις κινήσεις της Τουρκίας ΝΑ της Κρήτης, ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!
Εμείς προφανώς είμαστε “απλόχεροι” σε αυτά…

Απελάσαμε λέει τον πρέσβη της Λιβύης…

Τον Τούρκο;;;;

Εννοείται πως από ΧΤΕΣ θα έπρεπε να εχουμε στενές στρατιωτικές σχέσεις με την Ινδία…

Previous Article

Έρχεται η ανάπτυξη…

Next Article

Γερμανός ΥΠΕΞ : ¨Ο Χαφτάρ είναι έτοιμος να εφαρμόσει εκεχειρία¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *