Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΧΟΥΡΙΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ…

No Comments Share:

Αφορισμός για το ¨Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής¨

Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος αφόρισε το καθημερινά προβαλλόμενο στο ελληνικό κανάλι Αντένα και σε ώρα prime-time τουρκικό σίριαλ ¨Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής¨

Ο Άνθιμος στο κήρυγμα που έκανε μετά την λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας, δήλωσε ¨Να μην παρακολουθεί κανείς το σίριαλ ¨Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής¨. Διότι βλέποντας αυτά τα τουρκικά σίριαλ δείχνουμε πως έχουμε παραδοθεί¨.

Ο Άνθιμος αναφερόμενος στα γεγονότα που έγιναν λόγω της ταινίας που προσβάλει τον Μωάμεθ είπε πως ¨Οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να καταστρέψουν τον κόσμο για μια ταινία. Όχι δεν είναι αυτή η θρησκεία που θέλω. Η θρησκεία αυτή προσπαθεί να διασπάσει την ενότητα στην Δυτική Θράκη. Και πιστεύω πως στις προσπάθειες για διάσπαση της ενότητας στην Θράκη μετέχει και η Γερμανία¨.

Ο Άνθιμος και πριν αρχίσει το σίριαλ ¨ Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής¨ είχε κάνει έκκληση στον ελληνικό λαό να μην βλέπει τα τουρκικά σίριαλ.

Στο μεταξύ ακραίοι εθνικιστικοί, φασιστικοί και ρατσιστικοί κύκλοι συνεχίζουν την καμπάνια τους στην Ελλάδα ενάντια στα τουρκικά σίριαλ.

Στην φασιστική ιστοσελίδα ¨Άρδην¨ δημοσιεύτηκε αφίσα στην οποία παρουσιάζεται με φωτομοντάζ ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ντυμένος με οθωμανικά ρούχα και αναγράφεται ¨ Εσύ είδες σήμερα Σουλεϊμάν ; Ο νεοοθωμανισμός σε χρειάζεται¨.

Εφ. Χουριέτ 17/9/2012

Γιόργκο Κιρμπάκι

Previous Article

Ε ΝΑ , ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝ ΠΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !

Next Article

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *