Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

No Comments Share:

Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΕΝΟΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !

Η 4 ετών περίοδος που ο Πάνος Καμμένος διοικούσε τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με το δικό του στυλ και την δική του μέθοδο, τερματίσθηκε.

Η κατάσταση όμως στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα περιοριστεί μόνο στην αποχώρηση του Καμμένου. Ο πρωθυπουργός Τσίπρας ετοιμάζεται να βάλει βαθιά το νυστέρι σε διάφορες βαθμίδες των Ενόπλων Δυνάμεων. Η σκέψη του πρωθυπουργού Τσίπρα αυτή την στιγμή είναι στην συμφωνία των Πρεσπών και στο να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης. Αργότερα στην επικαιρότητα βρίσκονται σημαντικές αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Γίνεται αντιληπτό πως μετά οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που στην περίοδο του Καμμένου ακολούθησαν μια πορεία έντασης με την Τουρκία, από τώρα και μετά αναμένεται να έχουν μια αλλαγή στάσης. Ο Καμμένος άσκησε τα καθήκοντα του 4 έτη και δεν πραγματοποίησε ούτε μια επίσκεψη στην Τουρκία. 

Τώρα όλα τα βλέμματα στράφηκαν στον υπουργό Αποστολάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες από κάποιες πηγές, μετά από την συνάντηση που θα έχει στην Κωνσταντινούπολη ο πρωθυπουργός Τσίπρας στις αρχές του Φεβρουαρίου με τον ΠτΔ Ερντογάν και ο υπουργός Αμύνης Αποστολάκης θα αναζητήσει οδούς συνάντησης με τον ομόλογο του τον Χουλουσί Ακάρ.

Γίνεται αντιληπτό πώς το μοντέλο διακυβέρνησης του προέδρου των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργού Αμύνης Πάνου Καμμένου θα κλείσει και ο πρωθυπουργός Τσίπρας, παρά τα υπάρχοντα σοβαρά προβλήματα, θα ανοίξει τα κανάλια των σχέσεων καλής γειτονίας και επικοινωνίας που επιθυμεί να έχει με την Τουρκία. Στο πρώτο εξάμηνο του 2019 οι σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας θα ακολουθήσουν μια διαφορετική πορεία.

 http://www.birlikgazetesi.net/haberler/15230-kammenos-doenem-kapandi-slahli-kuvvetlern-kademelernde-temzlk-baliyor-tuerkye-le-lkler-deyor.html

15/1/2018

Σχ: Και μόνο η φωτογραφία του Τσίπρα (δεν ξέρουμε αν είναι αληθινη ή όχι) που διάλεξε η τουρκόψυχη εφημερίδα, δείχνει το πως θέλουν την Ελλάδα απέναντι τους. Με υψωμένη την λευκή σημαία της παράδοσης…

Ελπίζουμε οι προσδοκίες τους να διαψευστούν.

Previous Article

ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ÖSO..

Next Article

ΜΕΤΙΝ ΓΚΙΟΚΤΑΣ – ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *