Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟ: ¨ΘΑ ΕΡΘΩ ΤΟ 2019 ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΝΗΣΙΑ¨

2 Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H σκληρή απάντηση του Κιλιτσντάρογλου στον Έλληνα υπουργό που αναφερόμενος στα νησιά του Αιγαίου είπε «Μολών λαβέ» : Θα έρθω να τα πάρω το 2019
Ο ηγέτης του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, απαντώντας σκληρά στον Έλληνα υπουργό Αμύνης Πάνο Καμμένο ο οποίος είχε πει ¨Μολών λαβέ¨, δήλωσε πως ¨Το 2019 θα έρθω και θα τα πάρω¨.

……………………

Ο Γενικός Πρόεδρος του CHP συνέχισε λέγοντας :  Βρε φίλε (εννοεί τον Ερντογαν) σε κάθε τι που λέω κολλάς και μια κουβέντα, ε μα πες και μια κουβέντα για τα 18 νησιά. Ούτε μια κουβέντα δεν λέει.  Βγήκε ο Έλληνας υπουργός Αμύνης και απαντώντας μου είπε: ¨Μολών λαβέ¨. Λοιπόν το 2019 θα έρθω και όλα εκείνα τα νησιά θα τα πάρω. Γιατί τα λέω αυτά ; Μια εποχή παρόμοια έλεγαν και για την Κύπρο. Δήθεν ¨Μολών λαβέ¨. Ο αείμνηστος Ετσεβίτ όμως τι έκανε;  Βγήκε, πήγε και τα πήρε. Τόσο απλά.

Κάνω τα πάντα για την πατρίδα μου. Μα πάνε σε 18 νησιά του Αιγαίου οι Έλληνες, στήνουν στρατιωτικές μονάδες, μεταφέρουν και εγκαθιστούν εκεί στρατιώτες και ενώ εγώ αυτό το θέτω, εσύ δεν λες τίποτε. Μα ποιος είσαι εσύ; Μα εσύ είσαι ¨εθνικός¨, γιατί λοιπόν απευθυνόμενος στον υπουργό Αμύνης της Ελλάδος δεν του είπες ¨Εσύ αδερφέ δεν μπορείς να απειλείς το κόμμα της αντιπολίτευσης του κράτους της Τουρκικής Δημοκρατίας¨;

https://www.sondakika.com/haber/haber-kilicdaroglu-ndan-ege-adalarini-gel-de-al-diyen-10379270/

23/12/2017

Σχ: Το 2019 θα έχει εκλογές στην Τουρκία και καθώς ο Κιλιτσντάρογλου θεωρεί σίγουρο πως θα γίνει τότε πρωθυπουργός, λέει πως ¨Θα έρθω το 2019¨ κλπ….

Previous Article

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Next Article

ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΛΩΣΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *