Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

8 Comments Share:

Eφ. Χουριέτ 20-9-2011

Ισραηλινή πρόταση για βάσεις προς την Ελλάδα

Λέγεται ότι το Ισραήλ πρότεινε στην Ελλάδα ¨Εάν η Τουρκία επιχειρήσει οτιδήποτε στρατιωτικής φύσεως να χρησιμοποιήσω τις βάσεις σου, και τα αεροπλάνα μου να σταθμεύουν στις βάσεις σου¨.

 Μια από τις πιο σοβαρές εφημερίδες της Ελλάδας η Καθημερινή ανέφερε πως η κυβέρνηση του Τελ Αβίβ ζήτησε από τη Αθήνα, σε περίπτωση που υπάρξει κάποια ¨απόκοτη στρατιωτική προσπάθεια¨ είτε στην περιοχή του Καστελόριζου είτε στο οικόπεδο με την ονομασία Αφροδίτη στα νότια της Κύπρου, ν μπορούνε τα Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη να σταθμεύουν σε βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας της Ελλάδας.

Η εφημερίδα Μιλλιέτ στην είδηση της αναφέρει πως η εφημερίδα Καθημερινή σχολιάζει το Ισραηλινό αίτημα ως ¨μια πρόταση πολύ προχωρημένη¨.

Με βάση την ελληνική εφημερίδα η πρόταση προκάλεσε αντιδράσεις ακόμη και μέσα στην ελληνική κυβέρνηση. Κάποια μέλη της κυβέρνησης Παπανδρέου αντέδρασαν στην πρόταση, ενώ κάποιοι υπουργοί είπαν πως ¨Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρουμε, πρέπει να έχουμε κόκκινες γραμμές απέναντι στα αιτήματα του Ισραήλ¨.

¨ΑΝΗΣΥΧΗ Η ΑΓΚΥΡΑ¨

Επίσης η εφημερίδα μεταφέρει ότι η Άγκυρα είναι εξαιρετικά ανήσυχη από την στρατηγική προσέγγιση της Αθήνας με το Ισραήλ

…………..

…………..

Previous Article

ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ

Next Article

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

8 Comments

  1. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ!!!.

  2. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ!!!.

  3. “να χρησιμοποιήσω τις βάσεις σου, και τα αεροπλάνα μου να σταθμεύουν στις βάσεις σου” Παρακαλώ να κάνετε πιο σωστές προτάσεις. Εν πάσει περιπτώσει. ΝΑΙ καλά είναι να χρησιμοποιούνται όλες οι βάσεις και από τις δύο χώρες. Τι φοβάστε. Αφού μόνη της η Ελλάδα έτσι και αλιώς είναι χαμένη. Ώρα να δείτε την αλήθεια.

  4. “να χρησιμοποιήσω τις βάσεις σου, και τα αεροπλάνα μου να σταθμεύουν στις βάσεις σου” Παρακαλώ να κάνετε πιο σωστές προτάσεις. Εν πάσει περιπτώσει. ΝΑΙ καλά είναι να χρησιμοποιούνται όλες οι βάσεις και από τις δύο χώρες. Τι φοβάστε. Αφού μόνη της η Ελλάδα έτσι και αλιώς είναι χαμένη. Ώρα να δείτε την αλήθεια.

  5. H Ελλαδα δεν εχει να φοβηθει τιποτα απο το Ισραηλ, Ουτε κοινα συνορα εχουμε, ουτε ο προσυλητισμος των ελληνων ειναι στην ατζεντα του Ισραηλ. Τοσα χρονια που υποστηριζαμε (κυβερνησεις Α. Παπανδρεου) την ΟΑΠ ειδαμε κανενα καλο? Γιατι η ΟΑΠ δεν εκανε επενδυσεις στην Ελλαδα? Γιατι δεν μας εφερε τις καταθεσεις της?Καιρος να αποβαλλουμε τις αρνητικες ιδεες που εχουμε για τους Εβραιους. ο κινδυνος ερχεται απο την ανατολη και απο το ισλαμ. Ξυπνηστε Ελληνες πριν γινουμε αλλη μια επαρχια της Τουρκιας!

  6. H Ελλαδα δεν εχει να φοβηθει τιποτα απο το Ισραηλ, Ουτε κοινα συνορα εχουμε, ουτε ο προσυλητισμος των ελληνων ειναι στην ατζεντα του Ισραηλ. Τοσα χρονια που υποστηριζαμε (κυβερνησεις Α. Παπανδρεου) την ΟΑΠ ειδαμε κανενα καλο? Γιατι η ΟΑΠ δεν εκανε επενδυσεις στην Ελλαδα? Γιατι δεν μας εφερε τις καταθεσεις της?Καιρος να αποβαλλουμε τις αρνητικες ιδεες που εχουμε για τους Εβραιους. ο κινδυνος ερχεται απο την ανατολη και απο το ισλαμ. Ξυπνηστε Ελληνες πριν γινουμε αλλη μια επαρχια της Τουρκιας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *