Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΣΛΕΡ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΟΜΜΑΤΟΣ

No Comments Share:

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ T.C. ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ DEB

image

Στις 13/7/2014 ο αντιπρόεδρος της Τ.C. κύριος Εμρουλλάχ Ισλέρ πραγματοποίησε ημερήσια επίσκεψη στην Δυτική Θράκη.
………
Όταν ο αντιπρόεδρος και οι συν αυτώ έφτασαν στα κεντρικά γραφεία του DEB τους υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του DEB Μουσταφα Αλή Τσαβούς, ο αντιπρόεδρος του κόμματος και υπεύθυνος των γραφειων Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου, ο αντιπρόεδρος του κόμματος και υπεύθυνος των γραφειων Ροδόπης Χασάν Χασάν, τα μέλη ττου Δ.Σ. του DEB Κοράι Χασάν και Ισμαήλ Αχμέτ, η Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ – επιτιμη προεδρος μας και συζυγος του αείμνηστου ιδρυτή και ηγετη μας Δρ. Σαδικ Αχμέτ, ο επιχειρηματίας γιός του ο Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ, μέλη του Κεντρικού Εκτελεστικού Συμβουλίου του DEB, υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος, μέλη του τομέα γυναικών και της νεολαίας του κόμματος και εθελοντές εργαζόμενοι του κόμματος.

Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς στην χαιρετιστήρια ομιλία του, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη στο κόμμα DEB που ίδρυσε ο αείμνηστος ηγετης μας ο Σαδικ Αχμέτ και ευχαρίστησε για αυτό. Ο πρόεδρος Τσαβούς περιέγραψε πως πριν από 4 χρόνια αρχισαν την διαδικασία ανασύστασης του κόμματος και ότι εργάστηκαν στα δύσκολα καθήκοντα που ανέλαβαν για να πετύχουν στον αγωνα για την διεκδικηση των δικαιωμάτων. Περιέγραψε πως το κόμμα DEB μετ´εχοντας για πρώτη φορά στις ετρωεκλογές της 25/5/2014, πέτυχε μια ιστορική επιτυχία.

Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς έκοψε σύντομα τον λόγο του καθώς είχε μείνει λίγη ώρα για το ιφτάρ, αναφέροντας πως αισθάνεται μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια βλέποντας και φιλοξενώντας τον αντιπρόεδρο της Τουρκιας Εμρουλλάχ Ισλέρ, τον Δυτικοθρακιώτη Γενικο Διευθυντη του IRCICA Χαλίτ Ερέν, τον βουλευτή Προύσας του ΑΚΡ Χακάν Τσαβούσογλου και τους υπόλοιπους καλεσμένους.
Ο αντιπρόεδρος της Τουρκιας Εμρουλλάχ Ισλέρ ευχαρίστησε την ηγεσία του DEB για την θερμή υποδοχή, είπε πως ήταν ενήμερος για την μεγάλη επιτυχία στις ευρωεκλογές και συνεχάρη το κόμμα για αυτή την επιτυχία. Είπε πως ως Τουρκία παρακολουθούνε το θέμα των δικαιωμάτων που έχουν οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης και πηγάζουν από την συνθήκη της Λωζάνης. Ο Εμρουλλάχ Ισλέρ ανέφερε πως είναι άκρως ικανοποιημένος που ήρθε στην Δυτική Θράκη και απομάκρυνε την νοσταλγία με τα μέλη της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, και συνεχάρη το κόμμα και τον πρόεδρο Τσαβούς για την επιτυχία τους στις πρώτες εκλογές που μετείχαν.

Ο πρόεδρος Τσαβούς προς ανάμνηση της μέρας, του χαρισε μια πλακέτα αλλά και ένα έγγραφο με στατιστικές σε επίπεδο νομών, σχετικά με την επιτυχία στις ευρωεκλογές. Και ο αντιπρόεδρος Ισλέρ όμως χάρισε στον Πρόεδρο Τσαβούς μια πλακέτα.
Στην επίσκεψη αυτή την επιτροπή συνόδευε και ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ.
Μετά απο την επίσκεψη, ομαδικά κατευθύνθηκαν προς το ιφτάρ που παρέθεσε ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ στο ξενοδοχειο Chris & Eve .

Ιστοσελίδα του DEB 15/7/2014

Previous Article

Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΙΣΛΕΡ ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ…

Next Article

ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡOΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *