Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών : ¨Η ελληνική ηγεσία δεν μπορεί να ξεχάσει το πώς πετάχθηκε στην θάλασσα του Αιγαίου¨…

0 σχόλια Share:

¨Απορρίπτουμε τις έωλες, γεμάτες εχθρότητας, συκοφαντιών και ψευδών δηλώσεις που έκανε κατά της ιστορίας μας ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης,  μεταξύ 6-8 Δεκεμβρίου στο  ¨Διεθνές Συνέδριο για την Γενοκτονία των Ποντίων¨ στην Αθήνα.

Η ελληνική ηγεσία που δεν μπορεί να ξεχάσει το πώς κατά τον Πόλεμο της Σωτηρίας μας πετάχθηκε στην θάλασσα του Αιγαίου, αν θέλει να αντιμετωπίσει την ιστορία, πρέπει να κοιτάξει την αναφορά Έρευνας των Συμμαχικών Χωρών που εντόπισε εγκλήματα πολέμου που διέπραξε ο ελληνικός στρατός στην διάρκεια κατοχής της Ανατολίας, αλλά και τις διατάξεις της συμφωνίας της Λωζάννης που καταδίκασε την Ελλάδα σε αποζημίωση λόγω των σφαγών και αγριοτήτων που έγιναν σε βάρος των Τούρκων.

Καλούμε την ελληνική ηγεσία να ακολουθήσει τον δρόμο του Έλληνα πρωθυπουργού Βενιζέλου που είχε προτείνει για Νόμπελ τον Τρανό Ηγέτη Ατατούρκ που αγωνίστηκε ενάντια στον κατοχικό ελληνικό στρατό και ίδρυσε την Τουρκική Δημοκρατία, να αφήσει στην άκρη τις ονειροπόλες ιδεολογίες και να στηρίξει τις αρχές της φιλίας και της καλής γειτονίας¨.

http://www.mfa.gov.tr/sc_-74_-yunanistan-basbakaninin-propaganda-amacli-etkinlikteki-ifadeleri-hk-sc.tr.mfa

7//12/2019

Σχ. : Εννοείται πως η φωτογραφία είναι δική μας επιλογή και δεν εμπεριέχεται στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου. Απλά είναι από την Ποντιακή Γενοκτονία.

Previous Article

Θίχτηκε ο κ. Σουλεϊμάν Ματζίρ επειδή δεν τους είπαν ¨Τούρκους¨ !

Next Article

Ερντογάν προς Ελλάδα: Τι κέρδισες που απέλασες τον Λίβυο πρέσβη- ελληνικοί υπότιτλοι

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *