Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ

No Comments Share:

Ο Αβραμόπουλος μετείχε σε τελετή τιμής στις βραχονησίδες Καρντάκ

avram imia 2

Ο υπουργός Αμύνης της Ελλάδας Δημήτρης Αβραμόπουλος μετείχε σε τελετή μνήμης των πεσόντων στα Καρντάκ. Τιμήθηκαν από Ελληνες αξιωματικούς οι τρεις Έλληνες αξιωματικοί που έχασαν την ζωή τους όταν κατέπεσε το ελικόπτερο τους κατά την κρίση των βραχονησίδων Καρντάκ που έφερε Τουρκία και Ελλάδα στο χείλος του πολέμου στις 26/1/1995.

avram imia 1

Στην τελετή τελετή εκτός από τον υπουργό Αβραμόπουλο, μετείχαν η υφυπουργός Φώφη Γεννηματά, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Μιχάλης Κωσταράκος, ο αρχηγός Σ.Ξ. Ευάγγελος Αποστολάκης και ο αρχηγός της Αεροπορίας Ευάγγελος Τουρνάς.

avram imia 3

Κατά την τελετή που λόγω φουρτούνας έγινε με 4 μέρες καθυστέρηση, στρατιωτικοί που επέβαιναν στο ελληνικό πολεμικό σκάφος Ρ289 που έφτασε στις βραχονησίδες Καρντάκ,  άφησαν στεφάνι στην θάλασσα στο σημείο όπου έχασαν τη ζωή τους οι αξιωματικοί Χριστόδουλος Καραθανάσης, Πανγιώτης Βλαχάκος και Έκτορας Γιαλοψός και τήρησαν ενός λεπτού σιγή. Μετά από τελετή 15 λεπτών το Ρ289 ελληνικό πολεμικό πλοίο επέστρεψε στην νήσο Κω. Έγινε γνωστό πως τελετή για τους Έλληνες αξιωματικούς οργανώθηκε στην Κω.

Εφ. Μπιρλίκ 31/1/2014

Σχ : Μάλλον κάτι δεν κατάλαβε ο συντάκτης του άρθρου. Η τελετή που μετείχε ο Αβραμόπουλος δεν έγινε στα Ίμια. Μπορείτε να δείτε σχετικά στην  διεύθυνση

http://staratalogia.blogspot.gr/2014/01/13_30.html

Previous Article

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Next Article

ΠΟΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΟΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΙΖΜΙΤ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.