Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ¨ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ…

No Comments Share:

 

Πάλι ελληνική πρόκληση στα Ίμια του νομού Μούγλων

Σκάφος του ελληνικού λιμενικού που μαζί με Έλληνες ψαράδες θέλησαν πάλι να έρθουν στις βραχονησίδες Ίμια που βρίσκονται στα ανοιχτά της συνοικίας Γκιουμουσλούκ του νομού Μούγλων και να παρενοχλήσουν τους Τούρκους ψαράδες, εμποδίστηκαν από σκάφος του τουρκικού λιμενικού.

Αλιευτικό σκάφος με 6 ψαράδες μαζί με σκάφος του ελληνικού λιμενικού, προερχόμενα από την Κάλυμνο, προσέγγισαν τα Ίμια και θέλησαν να εισέλθουν στα τουρκικά χωρικά ύδατα.  Αλλά εμποδίστηκαν από σκάφος του τουρκικού λιμενικού που περιπολούσε στην περιοχή. Μετά από αυτό το σκάφος του ελληνικού λιμενικού και οι Έλληνες ψαράδες πήγαν σε περιοχή στα ανοιχτά του νησιού Τσαβούς όπου ψάρευε ένα σκάφος με 8 Τούρκους ψαράδες και τους πλησίασαν στα 100 μέτρα. Αλλά καθώς και εκεί το ελληνικό σκάφος και οι ψαράδες βρέθηκαν αντιμέτωποι με το εμπόδιο του σκάφους του τουρκικού λιμενικού, αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στα δικά τους χωρικά ύδατα. Έτσι η ένταση που διήρκεσε 6 ώρες άφησε την θέση της στην ησυχία. Το σκάφος του τουρκικού λιμενικού συνεχίζει την περιπολία του γύρω από τα Ίμια.

https://www.sondakika.com/haber/haber-mugla-kardak-ta-yine-yunan-tahriki-10393380/

27/122/2017

Σχ: Στα Ίμια τα ίδια, με τους λαθρομετανάστες τα ίδια, στα ανοιχτά της Κύπρου έτι χειρότερα, οι τουρκοπράκτορες στην Θράκη αναθάρρησαν…

Μεγάλη επιτυχία η επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα…

Previous Article

ENOXΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΑΣΑΝΤ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *