Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ¨

0 σχόλια Share:

Ελληνικό αεροπλάνο μυστήριο στα ανοιχτά της Σμύρνης

230611_Yunan-Mirajlari-Onleme

Το πρωί της Δευτέρας σε έναν από τους πιο σημαντικούς νομούς της Τουρκίας στην Σμύρνη, ελληνικό εναέριο όχημα που βρισκόταν μέσα στον διεθνή εναέριο χώρο στην θάλασσα του Αιγαίου έκανε συνοριακή παραβίαση. Το Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε πως δεν έγινε δυνατόν να εντοπισθεί ο τύπος του ελληνικού εναέριου οχήματος.

Οι πληροφορίες που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου δείχνουν πως σε στεριά, αέρα και θάλασσα βιώνονται στιγμές έντασης στα σύνορα της Τουρκίας. Την ώρα που διαρκούνε οι επιχειρήσεις ενάντια σε λαθρέμπορους και άλλους στα μακρά σύνορα που διαθέτει η Τουρκία μες την Συρία, εμφανίζονται στιγμές έντασης με την Ελλάδα στα θαλάσσια και εναέρια σύνορα. Το Γενικό Επιτελείο στην ιστοσελίδα του ανακοίνωσε σήμερα πως στις 1/7 εναέριο όχημα της Ελλάδας παραβίασε τον εναέριο χώρο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, εναέριο όχημα της Ελλάδας ο τύπος του οποίου δεν έγινε δυνατό να εντοπισθεί, στις 08.37 της 1ης Ιουλίου παραβίασε μια φορά και επί 6 λεπτά τον εναέριο χώρο μας στα ΒΑ της νήσου Χίος. Το περιστατικό αυτό σε χώρο απέναντι από την Σμύρνη στα ανοιχτά μεταξύ Χίου και Καραμπουρούν. Το Γενικό επιτελείο μετέφερε το υπουργείο Εξωτερικών τον φάκελο της παραβίασης ώστε να προειδοποιηθεί η Ελλάδα για αυτήν την παραβίαση του μυστηριώδους εναέριου οχήματος.

Οι εγγραφές του Γενικού Επιτελείου σχετικά με τις παραβιάσεις στις 1 Ιουλίου έχουν ως εξής :

Πλαστική βάρκα που ανήκε στην Ελλάδα κατά το διάστημα 08.36 έως 08.42 και σκάφος του Λιμενικού της στο διάστημα μεταξύ 08.35 έως 08.58 παραβίασαν τα χωρικά μας ύδατα στην περιοχή των βραχονησίδων Καρντάκ (σημ. μεταφρ : Ίμια ).

F-16 της πολεμικής Αεροπορίας ενώ εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση στον διεθνή εναέριο χώρο της θάλασσας του Αιγαίου παρεμποδίστηκαν 1 φορά από ελληνικά F-16 που σηκώθηκαν από το αεροδρόμιο της Λήμνου¨.

……

Αϊντίν Χασάν 

Εφ. Μιλλιέτ 2/7/2013

Previous Article

ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ

Next Article

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *