Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Οι εντυπώσεις των Τούρκων δημοσιογράφων από τα ελληνικά σύνορα…

No Comments Share:

H ομάδα του ΙΗΑ στην άλλη πλευρά του ποταμού

Στενό μαρκάρισμα από τις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας στους Τούρκους δημοσιογράφους. Οι Έλληνες στρατιώτες έχουν μετατρέψει τα ξενοδοχεία που βρίσκονται κατά μήκος της συνοριακής γραμμής σε ¨στρατιωτικά φυλάκια¨.

ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ – Όταν οι πρόσφυγες με όνειρα περί Ευρώπης συνέρρευσαν στην Αδριανούπολη και στα σύνορα στον Έβρο, οι δυνάμεις ασφαλείας της Ελλάδας μετέτρεψαν τα ξενοδοχεία που βρίσκονται κατά μήκος της συνοριακής γραμμής σε ¨στρατιωτικά φυλάκια¨.

Η ομάδα του ΙΗΑ (Πρακτορείο Ειδήσεων Ihlas)  που πέρασε τα σύνορα από την πύλη των Ιψάλων, από την πύλη και μετά,  στην 200 χλμ συνοριακή γραμμή του Έβρου ήταν υπό το στενό μαρκάρισμα των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας. Η ομάδα του ΙΗΑ παρακολούθησε το δρομολόγιο των προσφύγων σε Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα και Καστανιές.

Οι δυνάμεις ασφαλείας της Ελλάδας που σε κάθε ευκαιρία περηφανεύεται πως είναι το σημείο γέννησης των όρων δημοκρατία και ελευθεροτυπία, δεν επέτρεψαν στην ομάδα του ΙΗΑ να μπει στην ουδέτερη περιοχή.

Ο φόβος του Έλληνα κυριαρχεί στους Τούρκους της Δυτικής Θράκης

Από την άλλη μεριά, η ομάδα του ΙΗΑ αποκόμισε εντυπωσιακές πληροφορίες από Τούρκους της δυτικής Θράκης με τους οποίους συναντήθηκε και συνομίλησε κατά μήκος της διαδρομής/. Τούρκοι της δυτικής Θράκης που λόγω του φόβου τους από τις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας δεν θέλησαν να μιλήσουν στην κάμερα, ανέφεραν πως ένα τμήμα από τους πρόσφυγες που περνάνε τα σύνορα μεταφέρονται με λεωφορεία σε άλλες πόλεις. Είπαν επίσης πως ήταν μάρτυρες όταν  σε ένα τμήμα των προσφύγων τους ξεγύμνωσαν, πήραν από πάνω τους ότι πολύτιμο είχαν και ακολούθως τους επαναπροώθησαν πίσω.

IHA     11/3/2020

Previous Article

Το λάθος της εκφωνήτριας ειδήσεων !

Next Article

Η “αγκαλιά¨ που άνοιξε η Τουρκία στους μετανάστες…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *