Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τσαβούσογλου : ¨Η Ελλάδα δεν αποτελεί παίχτη στην Λιβύη¨

0 σχόλια Share:

……………

¨Η Ελλάδα δεν αποτελεί παίχτη στην Λιβύη¨

Όταν θύμισαν στον Τσαβούσογλου πως η Ελλάδα δεν φιλοξενήθηκε στην σύνοδο του Βερολίνου, αυτός είπε πως η Ελλάδα μέχρι σήμερα δεν έχει σχέσεις με την διαδικασία του Βερολίνου

Ο Τσαβούσογλου δήλωσε : ¨Η Ελλάδα δεν αποτελεί παίχτη στην Λιβύη. Δεν λέμε πως δεν υπολογίζουμε την γείτονα μας Ελλάδα. Η Ελλάδα ήθελε να έρθει εκεί (στο Βερολίνο) μόνο για να θέσει στην επικαιρότητα το μνημόνιο που υπογράψαμε εμείς με την Λιβύη για την οριοθέτηση των περιοχών θαλάσσιας δικαιοδοσίας, αλλά στο Βερολίνο αυτό δεν ήταν στην ατζέντα. Η Ελλάδα κοιτά το γεγονός μέσα από ένα στενό παράθυρο¨.

Ο Τσαβούσογλου είπε πως η Ελλάδα αξιολογεί τα γεγονότα μόνο στο πλαίσιο μιας συμφωνίας και πρόσθεσε πως ¨Το δικό μας όμως ντέρτι στην Λιβύη είναι η εκεχειρία. Η Ελλάδα έκανε μέχρι σήμερα κάποια προσπάθεια για εκεχειρία;¨.

Ο Τσαβούσογλου τόνισε πως η Ελλάδα πρέπει να πείσει την Κύπρο στην Αν. Μεσόγειο, να υιοθετήσουν στάση υπέρ της μοιρασιάς και είπε : ¨Είναι ανάγκη αντί των προσπαθειών για αποκλεισμό της Τουρκίας, να δείξουν ειλικρινά πως είναι έτοιμοι για μοιρασιά και εμείς είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτές τις εργασίες¨.

………………

https://www.sondakika.com/haber/haber-disisleri-bakani-cavusoglu-gundemi-degerlendirdi-12837978/

21/1/2020

Previous Article

Ιρανός βουλευτής : Θα δώσουμε 3 εκ. $  βραβείο σε αυτόν που θα σκοτώσει τον Τραμπ

Next Article

¨Αναζητώ γυναίκα με βάρος τουλάχιστον 100 κιλών και μπόι 1,92 και πάνω¨ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *