Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Υπουργός Αμύνης Χουλουσί Ακάρ: “Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα”

0 σχόλια Share:

Ο υπουργός Αμύνης Xουλουσί Aκάρ έκανε συνεδρίαση με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης

Ο υπουργός Αμύνης Χουλουσί Ακάρ, πραγματοποίησε συνεδρίαση με τους αρχηγούς των όπλων και με τους διοικητές των μονάδων που συνδέθηκαν με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης.
Με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης μετείχαν στη συνεδρίαση ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου στρατηγός Γιασάρ Γκιουλέρ, ο αρχηγός Στρατού στρατηγός Ουμιτ Ντουντάρ, ο αρχηγός της Αεροπορίας Χασάν Κιουτσούκακιουζ, ο αρχηγός του Ναυτικού Αντνάν Οζμπάλ, ενώ παρόντες ήταν και οι υφυπουργοί Γιουνούς Εμρέ Καραοσμάνογλου και Αλπαρσλάν Καβακλίογλου.

ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΙΣ
Ο υπουργός Ακάρ ενημερώθηκε σχετικά με τις συνεχιζόμενες δραστηριότητες και έδωσε εντολές, ενώ έκανε και δηλώσεις σχετικά με τις σεισμικές έρευνες που θα κάνει το πλοίο Ορουτς Ρέις στην Ανατολική Μεσόγειο. Ο υπουργός Ακάρ υπενθύμισε πως το πλοίο σεισμικών ερευνών Ορουτς Ρέις, συνοδεύεται και προστατεύεται από το Πολεμικό Ναυτικό και πρόσθεσε πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων και συμφερόντων της χώρας μας στις καθορισμένες θαλάσσιες ζώνες.

Ο υπουργός Ακάρ τόνισε πως η Τουρκία είναι αποφασισμένη και ικανή να προστατεύσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της στην Γαλάζια Πατρίδα και στην Κύπρο, πως στην Αν. Μεσόγειο κανένα σχέδιο χωρίς την Τουρκία και την KKTC δεν έχει δυνατότητα επιβίωσης και πρόσθεσε πως δεν θα επιτραπούν τετελεσμένα.
……
……

https://www.msb.gov.tr/SlaytHaber/1182020-25426

Ιστοσελίδα του υπουργείου Αμύνης της Τουρκίας    11/8/2020

Σχ. : Θα ήταν πιο τίμιο να λέγεται υπουργείο ιμπεριαλισμού και λεηλασιών. Για να αποδίδει και την πραγματικότητα… 

Previous Article

¨Γιατί να μην γίνει τουρκικό νησί η Θάσος ; ¨ – Like συμπολιτών μας …..

Next Article

Toυρκικός ισχυρισμός : Πυρά από στοιχεία της Ελλάδας σε ιδιωτικό σκάφος στα ανοιχτά της Ρόδου

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *