Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μετά από τους Έλληνες ¨κατηγόρους¨ έφτασαν και οι Τούρκοι…

0 σχόλια Share:

Χωρίς όριο οι παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Ελλάδα στο Αιγαίο

Η Ελλάδα δια της βίας συλλαμβάνει τους μετανάστες που φτάνουν στα νησιά της, τους ανεβάζει σε σωσίβιες λέμβους και τους αφήνει στα τουρκικά χωρικά ύδατα.
Μονάδες του ελληνικού λιμενικού δια της βίας ανεβάζουν σε σωσίβιες λέμβους τους μετανάστες που συλλαμβάνονται στα νησιά και τους αφήνουν στα τουρκικά χωρικά ύδατα.
Καθημερινά προστίθεται και μία ακόμη παραβίαση σε αυτές που κάνει η Ελλάδα στα ανθρώπινα δικαιώματα. Οι μονάδες του ελληνικού λιμενικού συνεχίζουν να παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο, εξωθώντας μετανάστες προς τα τουρκικά χωρικά ύδατα. Τα ελληνικά στοιχεία παίρνουν τα μπιτόνια καυσίμων από τις βάρκες χαλάνε τους κινητήρες και εγκαταλείπουν τους μετανάστες στην απελπισία τους στη μέση της θάλασσας. στοιχεία Επίσης του ελληνικού λιμενικού με επικίνδυνες μανούβρες, τους ωθούν προς τα τουρκικά χωρικά ύδατα.

Το ελληνικό λιμενικό, τους μετανάστες που έχουν περάσει στα νησιά, τους ανεβάζει σε σωσίβιες λέμβους που δεν λειτουργούν και χωρίς κινητήρες και τους μεταφέρει στα τουρκικά χωρικά ύδατα. Αυτούς τους μετανάστες που τους ανέβασαν σε σωσίβιες λέμβους-χουρντάδες και τους άφησαν στα τουρκικά χωρικά ύδατα, πάλι τους βοήθησε το τούρκικο λιμενικό. Στο τελευταίο περιστατικό που συνέβη στις 29 Απριλίου, στα ανοιχτά του Ντιπ Μπουρνου, της επαρχίας Ντιντιμ-νομου Αϊδινίου, το τούρκικο λιμενικό έσωσε 22 λαθρομετανάστες (16 Σύριους, 2 Παλαιστίνιους, 2 Αιγύπτιους, 1 Λίβυος και 1 από Υεμενη) που είχαν ρυμουλκηθεί από ελληνικά στοιχεία και πάνα προωθήθηκαν στα τουρκικά χωρικά ύδατα. Στους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο σε εννέα συνολικά περιστατικά το τούρκικο λιμενικό, έσωσε 170 λαθρομετανάστες τους οποίους το ελληνικό λιμενικό με σωσίβιες λέμβους χωρίς κινητήρα και δυνατότητα κίνησης τους είχε ωθήσει προς τα τουρκικά χωρικά ύδατα.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/yunanistan-ege-denizinde-insan-haklarini-cignemekte-sinir-tanimiyor-1223582.html

7/5/2020

Σχ. Πρέπει κάποιος να είναι αρκετά μισέλληνας για να πιστέψει τα κραυγαλέα αυτά ψέματα των Τούρκων. Την ώρα που έχει καταγραφεί σε κάμερα το τουρκικό λιμενικό  να συνοδεύει (παράνομα φυσικά) τις βάρκες με τους λαθρομετανάστες προς τα ελληνικά χωρικά ύδατα, κατηγορούν εμάς για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων… 

Να επισημάνουμε πως το σημερινό δημοσίευμα ήρθε ΜΕΤΑ από το παρακάτω επίσης σημερινό μας δημοσίευμα. 

Κατηγορώντας την Ελλάδα για κάτι που ούτε οι Τούρκοι δεν λένε…

Previous Article

Ηχητικό- Κάτοικος της Μόριας διηγείται : ¨Παίρνουμε το βράδυ τα σκυλιά μέσα στο σπίτι μας¨….

Next Article

Ιστορικό χαμηλό ρεκόρ της λίρας έναντι του δολαρίου !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *