Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ HELEXPO

No Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη τα εγκαίνια του ¨Διαφημιστικού Σταντ Τουρκίας¨

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου η τελετή εγκαινίων του ¨Διαφημιστικού Σταντ Τουρκίας¨ που στήθηκε από το προξενείο της Τουρκίας στην Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο Β. Ελλάδος στα πλαίσια της HELEXPO που διαρκεί στο διάστημα 9-17 Σεπτεμβρίου 2017.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Οικονομίας και ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ιλχάν Αχμέτ, ο αντιδήμαρχος Θεσσαονίκης Αθανάσιος Παππάς, ο διευθύνων σύμβουλος της HELEXPO Κυριάκος Ποζρικίδης, ο Γενικός Διευθυντής Αλέξης Τσαξιρλής, ο αντιπρόεδρος του Επορικού κι Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Εμμανούλ Βλαχογιάνης,

…………..

Οι υπηρετούντες στο προξενείο της Τουρκίας στην Θεσσαλονίκη με πρώτο τον πρόξενο Ορχάν Γιαλμάν, μετέχουν προσωπικά σε διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται στην Β. Ελλάδα, δίνοντας μεγάλη σημασία στην διαφήμιση της Τουρκίας και στην αύξηση του εμπορικού τζίρου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. O εμπορικός ακόλουθος Σερκάν Μπουραλί και ο διευθυντής των ΤΗΥ Ουτκού Γιαζάν καθημερινά δίνουν ώθηση συναντώμενοι με Έλληνες επιχειρηματίες και επίσημους.

…………….

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/13202-tuerkye-tanitim-standinin-acili-toeren-helexpoda-gercekletrld.html

13/9/2017

Σχ: Να που βλεπουμε και τον Ουτκού Γιαζάν τον διευθυντή των Τουρκικών Αερογραμμών και σε μια εμπορική εκδήλωση και όχι σε μια εκδήλωση που υπηρετεί τα ιμπεριαλιστικά σχέδια της Τουρκίας….

Previous Article

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΠΟ ΤΟ DEB

Next Article

Η ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ΓΙΑ ΤΟΝ…ΦΙΛΟ ΤΟΥ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *