Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

No Comments Share:

H μεγαλύτερη τυρρανία είναι να μην υπολογίζονται οι ιερές αξίες

feyzullah

Οι κάθε είδους εθνικές και θρησκευτικές αξίες των Τούρκων της Δυτικής Θράκης ( που αποτελούνε μια εθνικοθρησκευτική κοινότητα) συνεχίζουν να καταπατώνται από την ελληνική κυβέρνηση.

Όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα, με αυξανόμενη σφοδρότητα , συνεχίζονται οι επιθέσεις κατά των ισλαμικών αξιών. Παρά το ότι στην Αθήνα ζούνε εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι, στερούνται κάποιου ιερού χώρου για να κάνουν την προσευχή τους. Οι μουσουλμάνοι που ζούνε στην Ελλάδα , δεν περνά μέρα που να μην υποστούν βία. Ιδιαίτερα οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες που φεύγουν από μια τυραννία, βρίσκονται αντιμέτωποι με μιαν χειρότερη.

Την ώρα που παντού στην Ευρώπη υπάρχουν τζαμιά, την ώρα που στην Ρώμη απέναντι από το Βατικανό υψώνεται το πιο λαμπρό τζαμί της Ευρώπης,  στην Αθήνα για ένα τζαμί χωρητικότητας μερικών εκατοντάδων ατόμων,  ομάδες από νεοναζί, απόστρατοι αξιωματικοί, ακροδεξιοί Έλληνες, Έλληνες παρακρατικοί και πολλές ακόμη οργανώσεις με την εξέγερση τους προσπαθούν να ξεσηκώσουν όλο τον κόσμο. Mε αδιανόητες προφάσεις εναντιώνονται με όλη τους την ισχύ κατά της κατασκευής του τζαμιού, ζητάν αν γίνει τζαμί να μην έχει μιναρέ , να μην ακούγεται το εζάν κ.λ.π.

Παρά το ότι στην Αθήνα ζούνε εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι και το μεγάλο μέρος τους έχει ελληνική υπηκοότητα, κάποιοι εναντιώνονται στην κατασκευή του τζαμιού με ανόητες δικαιολογίες του τύπου ¨τι θα γίνει το τζαμί εάν αύριο-μεθαύριο φύγουν οι μουσουλμάνοι από την Αθήνα¨.

Αρνητικές και οι αυταπάτες του αρχιεπισκόπου της Ελλάδας. Αυτό το θέμα καθώς είναι πολύ σημαντικό κρίνω σκόπιμο να το αφήσω για κάποιο επόμενο άρθρο.

Ας συνεχίσουμε το κύριο θέμα μας. Η ελληνική νοοτροπία ακόμη από την Ρωμαϊκή εποχή, συντηρήθηκε με την λογική πως για να μπορέσει να επιβιώσει απέναντι σε έναν μεταδοτικό ιό σαν το Ισλάμ και να μπορέσει να συνεχίσει την ύπαρξη της, πρέπει  να διαβρωθούν και να καταστραφούν οι άξιες του Ισλάμ και έτσι με αυτό τον τρόπο συντηρήθηκε. Οι Δυτικοί ευεργέτες γνωρίζοντας καλά αυτήν τους την αρρώστια , επί αιώνες τους εκμεταλλεύτηκαν όσο μπορούσαν.

Με όνειρα για την Μεγάλη Ελλάδα συγκρούσθηκαν πάντα στην πρώτη γραμμή με τους μουσουλμάνους. Σαν παλληκάρια που δεν χορταίνουν τις ήττες, μόλις σηκώνονταν λίγο και πριν καν ανοίξουν τα μάτια τους, μα με ξένους βασιλείς, μα με χούντες και με οικονομικές κρίσεις, τους αποκοίμιζαν. Και καθώς δεν γνωρίζουν άλλη θρησκεία και ιστορία από αυτήν που τους επέβαλλε η εκκλησία, έχουν μίσος για άλλες θρησκείες και ιστορίες. Καθώς ανατράφηκαν με αυτού του είδους την τύφλωση του νου και του πνεύματος σε καμιά περίοδο της ιστορίας δεν αντιλήφθησαν τον κόσμο και τις ιστορικές αλήθειες.

Εάν τυχαία ένας επιστήμονας, επιχειρήσει να δείξει θάρρος ενάντια στο σκοτάδι της εκκλησίας και φέρει αντιρρήσεις κατά των θρησκευτικών και ιστορικών δογμάτων της, τότε ακόμη και αν είναι άθεος αφορίζεται, ανακηρύσσεται προδότης από όλη την κοινωνία και λιντσάρεται.  Μαυρίζει όλη η ζωή του και σε όποιο αξίωμα και θέση και αν βρίσκεται , καθίσταται πλέον αδύνατο να συνέλθει και να δει μια άσπρη μέρα.

……………………

Κανονικά το κράτος πρέπει να έχει ένα σύστημα προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων πίστης και λατρείας. Τα δικαιώματα αυτά παρά το ότι είναι εγγυημένα από της διεθνείς συνθήκες και το σύνταγμα, στην χώρα μας το κρατικό χέρι τα αγνοεί και επιτρέπει κάθε είδους τυραννία σε βάρος των Τούρκων της Δυτικής Θράκης.

Εδώ και ¼ του αιώνα οι μουφτείες και οι βακουφικές επιτροπές μας τελούν υπό κατάληψη, ενώ οι μουφτήδες και οι ιμάμηδες μας σέρνονται από δικαστήριο σε δικαστήριο.  Κατά παράβαση κάθε συμφωνίας στις μουφτείες, στα τζαμιά και στα σχολεία μας, διορίζονται παράλληλοι μουφτήδες και ιμάμηδες.

Η μεγαλύτερη τυραννία  κοινωνιών και κυβερνήσεων είναι να μην σέβονται και να μην υπολογίζουν τις ιερές αξίες άλλων. Εάν όμως αυτοί έχουν τους νόμους τους που μυρίζουν μίσος, οργή και φρίκη, εμείς έχουμε τον Αλλάχ .Ότι και να κάνουν κατά μήκος της ιστορίας πάντοτε θα υπάρχουν άνθρωποι ισχυροί, περήφανοι, έντιμοι και πατριώτες που αντιστέκονται ενάντια στους άθλιους εχθρούς του Ισλάμ και του τουρκισμού.

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=5898

3/11/2016

Σχ : Το αντιεκκλησιαστικό μένος του φανερώνει κατ ΄αντιδιαστολή το πόσο σημαντικό είναι για την πατρίδα μας,  η εκκλησία να είναι ισχυρή παντού  και να έχει λόγο. Εμείς ενίοτε μπορεί να μην αντιλαμβανόμαστε την αξία της αλλά οι εχθροί όπως βλέπετε την καταλαβαίνουν. Για αυτό και της επιτίθενται.
Φυσικά και αυτός ο αρθρογράφος κατά την βραδιά του πραξικοπήματος στην Τουρκία δεν έγραψε ΤΙΠΟΤΕ μέχρι να βεβαιωθεί πως θα επικρατούσε ο Ερντογάν…

Previous Article

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Next Article

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΟΥΓΚΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *