Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΜΦΑΝΗΣ Η ΕΝΟΧΛΗΣΗ…

No Comments Share:

Τελειώνει το χαντάκι που ετοιμάστηκε για να εμποδίσει τα τουρκικά άρματα

Ο Έλληνας υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής ανακοίνωσε πως υπογράφηκε η συμφωνία για την κατασκευή του συρμάτινου τοίχους που θα κατασκευαστεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα για να εμποδίσει την είσοδο στην περιοχή του Έβρου των λαθρομεταναστών, και ότι θα τελειώσει το αργότερο μέσα σε 5 μήνες. Στο τέλος του έχει φτάσει και το 120 χιλιομέτρων χαντάκι που κατασκευάστηκε για να εμποδιστούν οι λαθρομετανάστες και τα τουρκικά άρματα.

Με βάση τα ελληνικά ΜΜΕ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής μετέχοντας στην τελετή υπογραφής της συμφωνίας για την κατασκευή του τείχους με την εταιρία ΔΑΓΡΕΣ-ΑΤΕ, δήλωσε πως ¨Οι υπογραφές που μπήκαν είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που ισχυριζόταν πως αυτό (το συρμάτινο τοίχος) δεν θα άρχιζε ποτέ¨.

Σε είδηση που είχε βγει παλιότερα στον ελληνικό τύπο αναφερόταν πως σε σύσκεψη που έγινε στην ΕΥΠ και μετά από πρόταση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Παπουτσή, αποφασίστηκε η κατασκευή συρμάτινου τοίχους με τοποθέτηση θερμικών καμερών στην περιοχή Νέα Βύσσα της Ορεστιάδας.

Η Ελλάδα τον περασμένο Μάιο άρχισε να σκάβει χαντάκι μήκους 120 χιλιομέτρων, πλάτους 30 μέτρων και βάθους 7 μέτρων.

Χαντάκι 120 χιλιομέτρων

Τα ελληνικά ΜΜΕ δημοσιεύοντας τον χάρτη του ¨σχεδίου χαντάκι¨ που περιλαμβάνει το σύνολο σχεδόν των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο, ανέφεραν πως έτσι καθίσταται αδύνατο το πέρασμα των αρμάτων, θα παρεμποδίσει την είσοδο των λαθρομεταναστών, ενώ μετά την ολοκλήρωση του σχεδίου, μεγάλο μέρος των στρατιωτικών δυνάμεων της περιοχής θα μπορέσουν να μεταφερθούν στα νησιά όπου υπάρχουν ανάγκες σε προσωπικό.

Εφ. Χουριέτ 20-1-2012

Previous Article

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Next Article

ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΧΟΡΟΝ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *