Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

CNNTURK : ¨Η Ελλάδα βρήκε στο νησί Χαλκιδική οθωμανικούς τάφους¨…

1 Comment Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 26/2/2021

Σε χτεσινό βίντεο ο παρουσιαστής ενημερωτικής εκπομπής στο CNNTURK ακούγεται να λέει τα εξής :

¨Μα πότε θα δώσουμε μία ωραία είδηση από την Ελλάδα ; Πραγματικά αναρωτιέμαι. Έστω μία είδηση δεν γίνεται; Από την ελληνική κυβέρνηση, από τους αξιωματούχους της Ελλάδας, από το κράτος, από τους βουλευτές, τους υπουργούς, έστω μία καλή για Τουρκία είδηση και υπέρ της Τουρκίας δεν μπορεί να υπάρξει; Πραγματικά πολύ δύσκολο διότι αυτό δεν γίνεται. Χθες ξέρετε την παρενόχληση που έγινε από 4 F-16, νωρίτερα οι δηλώσεις που είχαν γίνει σχετικά με την Κύπρο, άλλες που είχαν γίνει για το Αιγαίο και άλλες που είχαν γίνει για τις διερευνητικές συνομιλίες. Και πάλι ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας δείτε πώς κατήγγειλε την Τουρκία στα Ηνωμένα Έθνη. Ποιο ήταν το θέμα, ξέρετε; Η Αγία Σοφία. Υποστήριξε πως η μετατροπή σε τζαμί παραβαίνει κάθε έννοια σεβασμού.

(Ακολουθούν οι δηλώσεις Δένδια)

Στο 1:54 ο ίδιος δημοσιογράφος :
Η Ελλάδα αντί να καταγγείλει εμάς στα Ηνωμένα έθνη, βρήκε στο νησί της Χαλκιδικής οθωμανικούς τάφους. Προσπαθώντας να κατασκευάσουν εκεί αθλητικό κέντρο. Πρώτα να δείξουν σεβασμό στις σορούς των ανθρώπων μας εκεί. Δεν λένε πως “για μας είναι πολύ σημαντικά τα ανθρώπινα δικαιώματα” ; Προφανώς τα ανθρώπινα δικαιώματα αρχίζουν από τα δικά σας εδάφη. Ρυθμίστε πρώτα αυτό και θα είναι πολύ καλό προφανώς.”

Τα συντακτικά λάθη στην αρχή της 2ης παραγράφου είναι του παρουσιαστή, ενδεχομένως από την οργή του !!

Previous Article

Τραγούδι – δοξαστικό από μαθητές για τα γενέθλια του Ταγίπ ! – Βίντεο

Next Article

Τον βασάνισαν και τον εκτέλεσαν για ¨εξύβριση της μουσουλμανικής θρησκείας¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Που ήσουν χρυσόστομε όταν βεβηλώνατε τα νεκροταφεία της Β. Κύπρου; Τι, μόνο εσείς έχετε δικαιώματα; Κι επίσης, ποιοι Τούρκοι; Οι Οθωμανοί ήταν διάφορα έθνη γιατί να ήταν Τούρκοι στη Χαλκιδική, που είναι και νησί μάθαμε τώρα. Μπορεί να ήταν Κιρκάσιοι που πήγαν να γεμίσουν τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία τον 19ο αιώνα οι Σουλτάνοι, ή τίποτε Βούλγαροι του Κάρτζαλι, ποιοι Τούρκοι;

    Αν δεν μας αντέχετε κουκλίτσα μου άει στη Σιβηρία σας απ’ όπου – λέτε – ότι φυτρώσατε, δεν έχετε καμία δουλειά στα εδάφη της Μικράς Ασίας και της Α. Θράκης. Ούστ να καθαρίσει ο τόπος!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *