Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Σφοδρές κατηγορίες κατά της Ελλάδας από τον ¨συντοπίτη¨ μας που κατάγεται από την Θράκη…

0 σχόλια Share:

Ο πρόεδρος της επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων της τουρκικής βουλής Χακάν Τσαβούσογλου δήλωσε πως “Το ΝΑΤΟ χρησιμοποιεί τις θαλάσσιες δυνάμεις του για να αποτρέψει τα περάσματα των προσφύγων. Κι όμως το ΝΑΤΟ θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει την ισχύ του για τη διασφάλιση της ειρήνης και για την εγκαθίδρυση της ασφάλειας στην Ιντλίμπ της Συρίας”.
Ο Τσαβούσογλου απάντησε σε δηλώσεις του πρακτορείου Αnadolu σχετικά με την κατάσταση των προσφύγων οι οποίοι περιμένουν στα σύνορα με την Ελλάδα για να περάσουν στην Ευρώπη.
Ο Τσαβούσογλου υπενθύμισε πως μετά την απόφαση που πήρε η Τουρκία στις 28 Φεβρουαρίου να μην εμποδίζει τα περάσματα των μεταναστών, χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες κινήθηκαν προς τα σύνορα με την Ελλάδα και πρόσθεσε πως η Ελλάδα φερόμενη κατά παραβίαση του διεθνούς δικαίου, δεν αποδέχεται αιτήματα ασύλου και φτάνει σε απάνθρωπες διώξεις και βασανιστήρια.
…….

Ο Χακάν Τσαβούσογλου δήλωσε : “Εξετάζοντας τα σύνορα γίναμε μάρτυρες ότι οι δυνάμεις ασφαλείας της Ελλάδας, χρησιμοποίησαν κατά των προσφύγων, πεπιεσμένο νερό, βόμβες κρότου, σπρέι πιπεριού, πλαστικές σφαίρες και ακόμη και πραγματικές σφαίρες. Στην ενδιάμεση περιοχή της συνοριακής πύλης του Παζαρκουλε υπάρχουν περίπου 5.000 πρόσφυγες. Περίπου κάθε δέκα λεπτά ρίχνουν και μία βόμβα αερίου. Πρόσφυγες με τους οποίους συνομιλήσαμε, μας παραπονέθηκαν πώς πέρασαν στην ελληνική πλευρά, αλλά εκεί τους πήραν τα χρήματα, το τηλέφωνο, τα ρούχα, τους έδειραν με κλομπ και σιδερένιες σωλήνες και τους έστειλαν ομαδικά πίσω στην Τουρκία. Στα ελληνικά σύνορα τα οποία είναι τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ, έχει καταστήσει σημαντική η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.”
………

https://www.haberler.com/tbmm-insan-haklarini-inceleme-komisyonu-baskani-9-13043479-haberi/

23/3/2020

Previous Article

Μπράβο στην Ελλάδα που επέτρεψε την υπέρπτηση !

Next Article

Άλλοι υπερασπιστές των συνόρων έναντι στον Ερντογάν και άλλοι ¨του δίνουν χρήματα¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *