Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τους έσωσε λέει το τουρκικό λιμενικό…

No Comments Share:

Δέκα μετανάστες που είχε ωθήσει η Ελλάδα σώθηκαν από το λιμενικό

Στην επαρχία Ντάτσα του νόμου Μούγλων, παγιδεύτηκαν δέκα μετανάστες που το ελληνικό λιμενικό τους είχε ωθήσει προς τα τουρκικά χωρικά ύδατα.
…..
Κινητοποιήθηκε μονάδα του τουρκικού λιμενικού που έσωσε τους μετανάστες.
Μονάδα του τουρκικού λιμενικού γύρω στις 00:50, δέχτηκε έκκληση για βοήθεια από μία ομάδα μεταναστών που βρισκόταν στα ανοιχτά της Ντάτσα. Το τουρκικό λιμενικό κινητοποιήθηκε και έφτασε στο σημείο όπου βρισκόταν δέκα μετανάστες τους οποίους το ελληνικό λιμενικό είχε ωθήσει προς τα τουρκικά χωρικά ύδατα. Το λιμενικό έσωσε τους 8 παλαιστίνιους και 2 αιγύπτιους μετανάστες (μεταξύ των οποίων υπήρχαν γυναίκες και παιδιά) οι οποίοι βρίσκονταν μέσα σε σκάφος ανάγκης.

haberler.com. 27/3/2020

Σχ. : Η Ντάτσα βρίσκεται πολύ κοντά στην Κω.  Όπως μας έχουν περιγράψει φίλοι μας από το λιμενικό, μερικές φορές τις βάρκες των λαθρομεταναστών ως το σημείο των ορίων, το συνοδεύουν σκάφη του τουρκικού λιμενικού. Και έχουν το θράσος τώρα να γράφουν πως τους έσωσαν…. Τους βγάζουν πρώτα στη θάλασσα με αυτούς τους σκυλοπνιχτες και μετά όταν δεν τους δέχεται η Ελλάδα, υποτίθεται πως αυτοί τους σώζουν…

Previous Article

Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Ερντογάν

Next Article

Νυχτερινή περιπολία στον Έβρο απόψε – Βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *