Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ

No Comments Share:

Συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να εισάγει λαθραία στην Ελλάδα 440.000 ευρώ

Κατασχέθηκαν 440.000 ευρώ που είχε τυλιγμένα στην μέση του Δυτικοθρακιώτης ταξιδιώτης ο οποίος χρησιμοποιώντας λεωφορείο θέλησε να μπει από την συνοριακή πύλη των Ιψάλων της Τουρκίας στην Ελλάδα.

Ταξιδιώτης λεωφορείου την ώρα που ελέγχονταν το διαβατήριο, οι αστυνομικοί υποπτεύτηκαν από το φούσκωμα στην μέση του ελληνικής καταγωγής ταξιδιώτη Ν.Φ. και στην έρευνα που του έκαναν βρήκαν 440.000 ευρώ. Τα χρήματα κατασχέθηκαν, ενώ ο Ν.Φ. που στην κατάθεση του δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί ήθελε να βγάλει έξω τα χρήματα, αφέθηκε ελεύθερος. Το Τελωνείο Αδριανούπολης ενημέρωσε το Συμβούλιο Οικονομικών Εγκλημάτων (MASAK) για να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο σκοπός της διακίνησης των χρημάτων.

Όπως είναι γνωστό πριν από περίπου 2-3 μήνες είχε εμφανιστεί παρόμοιο περιστατικό. Τότε πάλι μια Δυτικοθρακιώτισσα είχε προσπαθήσει να εισέλθει στην Ελλάδα έχοντας στην μέση της 500.000 ευρώ και τότε είχε συλληφθεί στο ελληνικό τελωνείο στις Καστανιές.

Τον τελευταίο καιρό δεν μπορεί να εξηγηθεί για ποιο λόγο άτομα της μειονότητας επιχειρούνε ερχόμενοι από την Τουρκία να εισάγουν στην Ελλάδα τόσο μεγάλα ποσά. Ερωτήματα επίσης θέτει το γεγονός πως οι συλληφθέντες με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ Δυτικοθρακιώτες δεν λένε τίποτε στην ανάκριση σχετικά με την πηγή αυτών των χρημάτων, τον σκοπό και το που τα πήγαιναν.

Περιοδικό Αζινλίκτσα 8-12-2011

Previous Article

ΦΟΒΕΡΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ-ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

BINTEO AΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *