Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Απόστρατος ναύαρχος Γιαϊτζί : ¨Να τεθεί το θέμα της αποστρατικοποίησης της Αλεξανδρούπολης¨

1 Comment Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 2/1/2021

Ο απόστρατος ναύαρχος Τζιχατ Γιαϊτζί και ιδεολογικός πατέρας του δόγματος της “Γαλαζιας Πατρίδας” είναι τώρα πρόεδρος στο Κέντρο Ναυτιλίας και Παγκόσμιας Στρατηγικής του πανεπιστημίου Μπαχτσεσεχίρ της Κωνσταντινούπολης.

Σε σημερινή του δήλωση ιστοσελίδα του Κέντρου αυτού, είπε :
“Λέγεται πως η βάση στην Αλεξανδρούπολη είναι μία βάση για μεταφορές προς τη Ρουμανία και τη Μαύρη θάλασσα. Η Τουρκία δεν έχει αντιρρήσεις σε αυτό. Κι όμως, σύμφωνα με τη συνθήκη του Μοντρέ, η Αλεξανδρούπολη έχει αποστρατικοποιημένο στάτους και πρέπει να είναι σε αποστρατικοποιημένο στάτους. Επομένως σύμφωνα με την συνθήκη του Μοντρέ, πρέπει να τεθεί εκ νέου και να συζητηθεί το ζήτημα της αποστρατικοποίησης της περιοχής”

Το περίεργο είναι πως μία ώρα αργότερα η ανάρτηση αυτή, ¨κατέβηκε¨.

Previous Article

Επί 1,5 λεπτό το πίτμπουλ δεν άφηνε το πόδι του βρέφους από τα δόντια του – Βίντεο

Next Article

Θριάμβευσε η αξιοκρατία !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Η συνθηκη της Λωζάννης δεν έλεγε κάπου ότι η Τουρκία δικαιούται ΑΟΖ, όμως κάνατε στη Μαύρη θάλασσα. Άααα, καταργείστε τα όλα, καζάν, καζάν. Ά, η συνθήκη τα ίδια έλεγε και για την Α. Θράκη. Μα μετά το Μοντερέ νά σου 26 χιλ Τούρκοι στρατιώτες. Η ίδια συνθήκη καλύπτει και την Αλεξανδρούπολη και το Αιγαίο. Ξύσε λίγο τον ποπό σου ναύαρχε. Πρέπει να τσούζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *