Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 Comment Share:

 

 

Μετασχηματιστής βάρους 395 τόνων που κατασκευάσθηκε στην βιομηχανία Μετασχηματιστές ισχύος-Γκέμπζε GE, στο Γκέμπζε του νομού Κοτζάελι, μεταφέρθηκε με όχημα που είχε μήκος 70 μέτρα και 280 ρόδες.

Κατά την διάρκεια που περνούσε το  τεράστιο όχημα, εκλεισε η εθνική οδός στο τμήμα από Ντιλόβασι σε Χερέκε. Μια απόσταση 40 χλμ καλύφθηκε σε διάστημα 6,5 ωρών και έτσι ο μετασχηματιστής έφτασε στο λιμάνι Ντερίντζε.

O βάρους 395 τόνων και 820ΜVA400KV μετασχηματιστής τύπου step-up που παρήχθη στην βιομηχανία Μετασχηματιστές ισχύος-Γκέμπζε GE,θα μεταφερθεί με πλοίο στην Ελλάδα και από εκεί σε σταθμό που θα ιδρυθεί στην Πτολεμαΐδα. Αναφέρεται πως αυτός ο 820ΜVA τύπου step-up μετασχηματιστής, είναι ο μεγαλύτερος που έχει παραχθεί στην Τουρκία και θα είναι και ο μεγαλύτερος μετασχηματιστής της Ελλάδας.

https://www.dha.com.tr/yurt/395-tonluk-transformator-280-tekerlekli-aracla-tasindi-yol-ulasima-kapandi/haber-1571992

1/4/2018

Σχ: Η εταιρία δεν είναι τουρκική αλλά το θέμα είναι το εξής: Αυτοί οι οποίοι έδιναν μια τέτοια τεράστια παραγγελία δεν όφειλαν να ξέρουν που θα παραχθεί αυτός ο μετασχηματιστής; Είμαστε υποχρεωμένοι να ενισχύουμε την οικονομία αυτών που μας απειλούν καθημερινά ; Γιατί; Για να αγοράζουν πιο σύγχρονα όπλα εναντίον μας ;

Τα κριτήρια στις αγορές μας και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τέτοια ποσά, δεν πρέπει να έχουν και εθνικές παραμέτρους;

Τώρα θα μου πεις να ζητάς τέτοιες παραμέτρους στις αποφάσεις αυτών που τοποθέτησαν τον Φίλη υπουργό Παιδείας, είναι λίγο μάταιο…    

Previous Article

YPG: ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ 12 ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ !

Next Article

ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΕΡΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΝΜΠΙΤΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;;; Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ “ΕΛΛΑΔΟΣ” ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ. ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΑΘΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *