Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πρωτοσέλιδα κατά της Ελλάδας και των 10 πρέσβεων

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 20/10/2021

Μερικά από τα σημερινά δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου

Εφ. Τζουμχουριέτ

ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Οι αποτυχίες του κόμματος ΑΚΡ στην οικονομία και στην εξωτερική πολιτική, φέρνουν σε δύσκολη θέση την Τουρκία στην περιοχή της. Ενάντια στην εξασθενημένη Τουρκία, οι ηγέτες Ελλάδας, Αιγύπτου και Ελληνοκυπριακού Τομέα που πόζαραν μαζί, υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας σε πολλά πεδία και κατήγγειλαν τα βήματα της Τουρκίας στην Αν. Μεσόγειο.

 

Εφ. Γενί Σαφάκ

PERSONA NON GRATA
Οι πρεσβευτές 10 χωρών μεταξύ των οποίων από ΗΠΑ, Γερμανία και Γαλλία, υπερβαίνοντας τα όρια των καθηκόντων τους, είχαν το θράσος να κουνήσουν το δάχτυλο προς την Τουρκία. Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η στάση των διπλωματών που αδιαφορώντας για την απόφαση του ανεξάρτητου δικαστηρίου, ζήτησαν την “άμεση” αποφυλάκιση του κατηγορούμενου για “κατασκοπεία” Οσμάν Καβάλα.

 Εφ. Καράρ


Ο Μητσοτάκης έθεσε στο στόχαστρο τα βήματα της Τουρκίας

Η Αθήνα προκαλεί πάλι αναταραχή στη Μεσόγειο
Η Ελλάδα που υπέγραψε αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία και τις ΗΠΑ, έκανε μία ακόμη δήλωση κατά της Άγκυρας που τεντώνει το σκοινί. Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης συναντήθηκε στην Αθήνα με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Σίσι. Στην σύνοδο όπου μετείχε και ο  ελληνοκυπριακός τομέας, συζητήθηκαν η συνεργασία στα πεδία της ενέργειας και της άμυνας. Στο τέλος της συνόδου δημοσιεύτηκε κοινή δήλωση η οποία καταγγέλλει τα στερούμενα νομικού ερείσματος βήματα της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Previous Article

¨Δεν υπάρχουν αποθεματικά στην Κεντρική Τράπεζα, τα έφαγαν τα 128 δις $ !¨

Next Article

¨Η Ελλάδα είναι ένα επιθετικό κράτος ! ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *