Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τουρκικά ΜΜΕ: ¨Η Γαλλία κλιμακώνει την ένταση¨….

0 σχόλια Share:

Η Γαλλία κλιμακώνει την ένταση : Το πιο ισχυρό όπλο του στόλου της κατευθύνεται στην Ανατολική Μεσόγειο

Η Γαλλία που στηρίζει την Ελλάδα στην κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο προέβη σε κίνηση που κλιμακώνει την ένταση στην περιοχή. Το Σαρλ ντε Γκωλ, πού είναι το πιο ισχυρό όπλο του στόλου του γαλλικού Στρατού, κατευθύνεται προς την Ανατολική Μεσόγειο. Αναφέρεται πως στο πλοίο υπάρχει μεγάλος αριθμός όπλων και πυρομαχικών. Την ώρα που η ένταση μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο καθημερινά κλιμακώνεται μία νέα κίνηση ήρθε από τη Γαλλία για να κλιμακώσει την ένταση στην περιοχή.

……

Η Γαλλία συνεχίζει να παίζει τον προκλητικό της ρόλο στην Ανατολική Μεσόγειο. Γαλλικές πηγές μιλώντας στον ελληνικό τύπο ανέφεραν πως το πολεμικό πλοίο πλοίο Σαρλ ντε Γκωλ, μήκους 216 μέτρων και βάρους 45.500 τόνων, κατευθύνεται προς την Ανατολική Μεσόγειο.

…..

Σύμφωνα με πληροφορίες του γαλλικού υπουργείου Αμύνης το πλοίο Σαρλ ντε Γκωλ, μπορεί να κάνει μπορεί να ταξιδέψει απεριόριστα χωρίς ανεφοδιασμό. Δηλώνεται ότι το πλοίο παλαιότερα βρισκόταν στις θάλασσες για 9 μήνες. Αν και δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για το προσωπικό αναφέρεται πως μπορούν να υπάρχουν 40 μαχητικά αεροσκάφη και πολλά ελικόπτερα.

Previous Article

Μήνυση από το πρακτορείο Αναντολού προς τα tourkikanea.gr….

Next Article

Αυστριακός πρωθυπουργός: ¨Αν υποχωρήσουμε στις πιέσεις του Ερντογάν, τότε καληνύχτα Ευρώπη¨!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *