Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι : Απλώνουμε κλαδί ελιάς προς την Ελλάδα, ΑΛΛΑ….

1 Comment Share:

………….

¨Γνωρίζετε τα γεγονότα στην Αν. Μεσόγειο. Πρόκειται για εργασίες της Τουρκίας στην υφαλoκρηπίδα της και σε περιοχές στα πλαίσια των συμφωνιών με την KKTC, που γίνονται μετά από τις έκνομες δραστηριότητες γεωτρήσεων από την πλευρά του νότου που διεξάγονται με τον ισχυρισμό περί κυριαρχίας. Οι εργασίες μας αυτές θα συνεχιστούν με αποφασιστικότητα. Άλλωστε αυτή την στιγμή τα πλοία Φατίχ, Γιαβούζ και Μπαρμπαρός είναι στην περιοχή. Και το Ορούτς Ρέις περνά εκεί. Στο σημείο αυτό η αποφασιστικότητα μας είναι απόλυτη.

Στην Ελλάδα σχηματίστηκε νέα κυβέρνηση. Ο πρώτος που τηλεφώνησε ήταν ο ΠτΔ μας. Σχετικά με το κλαδί ελιάς, εμείς πάντοτε απλώνουμε κλαδί ελιάς, αλλά αυτό είναι μια πρόταση επίλυσης στηριγμένη στην πολιτική ισότητα των Τουρκοκυπρίων και στην δίκαιη μοιρασιά των φυσικών πόρων. Η Τουρκία πάντοτε το στήριξε αυτό και αυτό θα πράξει και στο μέλλον. Η Τουρκία είναι αποφασισμένη. Θα προχωρήσει αποφασισμένη να προστατέψει δίχως δισταγμό και τα δικά της δικαιώματα και τα δικαιώμτα των Τουρκοκυπρίων. Θα διατηρήσει την αποφασιστικότητα της και στις δραστηριότητες γεωτρήσεων, αλλά και στο θέμα της διαδικασίας επίλυσης, σχετικά με την συμμετοχή των Τουρκοκυπρίων  στην ισότιμη και δίκαιη μοιρασιά των φυσικών πόρων. Σχετικά με αυτό στο τραπέζι ακόμη βρίσκεται η πρόταση μας για την σύσταση κοινής επιτροπής¨.

……………..

https://www.dha.com.tr/politika/cumhurbaskani-yardimcisi-fuat-oktay-bayram-namazi-cikisi-aciklama-yapti/haber-1700073

11/8/2019

Σχ: Είναι απλό, η Τουρκία θέλει ειρήνη για όσο γίνεται το δικό της. 

Όπως όλοι οι τραμπούκοι…

Έτσι μιλα για ειρήνη, αλλά στέλνει και 4 πλοία ερευνών και γεωτρήσεων πέριξ της Κύπρου, συνοδευόμενα με πολεμικά πλοία….

Previous Article

5.341 τραυματίες  !

Next Article

791 τραυματίες-ατζαμήδες χασάπηδες στην Κωνσταντινούπολη !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *