Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

MIA ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ !

0 σχόλια Share:

Οι υποψήφιοι βουλευτές μας είχαν μια σειρά από συναντήσεις στην Κωνσταντινούπολη

Οι υποψήφιοι βουλευτές μας Αχμέτ Χατζηοσμάν, Χουσείν Ζεϊμπέκ και Αϊχάν Καραγιουσούφ, είχαν στις 7 Ιουνίου μια σειρά από συναντήσεις στην Κωνσταντινούπολη. Οι υποψήφιοι βουλευτές μας στα πλαίσια των επαφών τους στην Κωνσταντινούπολη είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τον Γ.Γ. της Ισλαμικής Διάσκεψης καθηγητή Εκμελεττίν Ιχσάνογλου και τον διευθυντή του IRCICA Χαλίτ Ερέν.

Καταρχήν οι υποψήφιοι βουλευτές μας πήγαν στα στούντιο του TRT Κωνσταντινούπολης όπου βρέθηκαν απέναντι στις κάμερες και έκαναν δηλώσεις σχετικά με τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Μετά την επίσκεψη στο TRT, οι υποψήφιοι βουλευτές μας επισκέφτηκαν το υπαγόμενο στην οργάνωση Ισλαμική Διάσκεψη IRCICA. Σε αυτήν τους την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Γ.Γ. της Ισλαμικής Διάσκεψης Εκμελεττίν Ιχσάνογλου και με τον Γενικό Διευθυντή του IRCICA Χαλίτ Ερέν.

ΟΙ υποψήφιοι βουλευτές μας στην συνάντηση τους αυτή στο IRCICA είχαν ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την κατάσταση στην Ελλάδα, τις εκλογές και τα θέματα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης. Με αυτήν την ευκαιρία ο Γ.Γ. της Ισλαμικής Διάσκεψης Εκμελεττίν Ιχσάνογλου και ο Γενικός Διευθυντής του IRCICA Χαλίτ Ερέν ευχήθηκαν στους βουλευτές μας να πετύχουν στις εκλογές.

Τέλος οι υποψήφιοι βουλευτές μας στα πλαίσια των επαφών τους στην Κωνσταντινούπολη μετείχαν ζωντανά σε εκπομπή στο τηλεοπτικό κανάλι Tek Rumeli.

 Εφ. Μιλλέτ 14/6/2012

Σχόλιο : Στην φωτογραφία αρχίζοντας από αριστερά : Χουσείν Ζεϊμπέκ (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ),  Αχμέτ Χατζηοσμάν (βουλευτής ΠΑΣΟΚ),  Εκμελεττίν Ιχσάνογλου (Γ.Γ. Ισλαμικής Διάσκεψης), Χαλίτ Ερέν (ο επονομαζόμενος και ¨διοικητής Θράκης με τα πολλά χρήματα που διαχειρίζεται-στενές σχέσεις με την εφημερίδα Μιλλέτ !), και ο Αϊχάν Καραγιουσούφ (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ).  Τελικά 3 στους 3 είχε αυτό το ταξίδι ! Δηλαδή και οι τρεις υποψήφιοι που μετείχαν και οι 3 εξελέγησαν…

Previous Article

¨ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΛΑΚΚΟΥΣ ΜΕ ΟΞΥ¨

Next Article

ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ HPG : ΚΑΤΑΡΡΙΦΤΗΚΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΥΠΟΥ ΣΙΚΟΡΣΚΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *