Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Πρόκληση¨ λένε από τον Φλώρο…

No Comments Share:

Πρόκληση από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Ελλάδας Φλώρο: “Να είστε σε εγρήγορση κατά της Τουρκίας”

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ελλάδας Φλώρος, επισκέφθηκε τις στρατιωτικές μονάδες που βρίσκονται στα νησιά Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι πού βρίσκονται κοντά στην επαρχία Ντίντιμ του Αϊδινίου.

Ο Φλώρος επαίνεσε τους στρατιώτες και ανακοίνωσε πως έδωσε εντολή να είναι σε εγρήγορση κατά της Τουρκίας. Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ελλάδας Κωνσταντίνος Φλώρος πραγματοποίησε σύντομες επισκέψεις σε στρατιωτικές μονάδες που βρίσκονται στα νησιά Φαρμακονήσι και Αγαθονήσι που βρίσκονται στα 4 και 6 μίλια από το Ντίντιμ του νομού Αϊδινίου και στην Λήμνο.

Ο Αρχηγός έδωσε εντολή για εγρήγορση

Σύμφωνα με το κείμενο του Γιασάρ Αντέρ για την εφημερίδα Σοζτζού, ο Φλώρος κατά την επίσκεψή που έκανε την Τετάρτη, επισκέφτηκε πύργους παρατήρησης και στρατιωτικές μονάδες που βρίσκονται στα νησιά. Στο Φαρμακονήσι ο δήμαρχος Ευάγγελος Κόττορος υποδέχθηκε τον Φλώρο. ο οποίος επισκέφθηκε επίσης τα φυλάκια παρατηρήσης που βρίσκονται σε Ψαρά, Παναγία και Αγαθονήσι.

ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

Ανακοινώθηκε πως ο Φλώρος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής επαίνεσε τις στρατιωτικές μονάδες και έδωσε εντολή να βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση και επαγρύπνηση ώστε να αντιμετωπιστούν οι συνεχιζόμενες τουρκικές προβοκάτσιες σε Ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο. Αναφέρεται πως δήλωσε ότι στα νησιά που βρίσκονται κοντά στην Τουρκία θα προστεθεί νέο στρατιωτικό προσωπικό και επιπρόσθετη οπλική ισχύς.

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Floros’tan tahrik: Türkiye’ye karşı teyakkuzda olun | Haberler.com Dünya

24/12/2020

Previous Article

Σύμβουλος του Ερντογάν: ¨Σε μερικές δεκαετίες οι μουσουλμάνοι θα ξεπεράσουν τον χριστιανικό πληθυσμό σε…¨

Next Article

Ευχές από τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *