Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ελλην πολίτης εργαζόμενος στο τουρκικό πρακτορείο Αναντολού…

0 σχόλια Share:

 

Ο ΠτΔ της Τουρκίας μετέχει στην τελετή θεμελίωσης μιας εκκλησίας που εκ του μηδενός θα κατασκευαστεί στην Κωνσταντινούπολη, ενώ στην άλλη μεριά υπάρχει η Ελλάδα που όχι να μετάσχουν κρατικοί ηγέτες σε τελετή θεμελίωσης, αλλά ούτε καν τζαμί δεν έχει στην πρωτεύουσα της.

Οι πιο σημαντικές αιτίες αυτής της διαφοράς. Η αυτοπεποίθηση της Τουρκίας ως συνεχίστριας μιας ισχυρής αυτοκρατορίας και τα κόμπλεξ που έχει η Ελλάδα σαν ένα μικρό εθνικό κράτος. Η Τουρκία που δεν βλέπει τον χριστιανισμό σαν απειλή και η Ελλάδα που αντιλαμβάνεται την Τουρκία και το Ισλάμ/τουρκισμό σαν απειλές.

https://mobile.twitter.com/hmehmetfatih/status/1158236946486964225

5/8/2019

Φατίχ Χαφιζμεχμέτ

Τουίττερ

Δημοσιογράφος στο πρακτορείο Αναντολού

Σχ : Ο κ. Φατίχ Χαφιζμεχμέτ ως εργαζόμενος στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας, φυσικά και επαινεί την στάση του Ερντογάν που παραβρέθηκε σε τελετή θεμελίωσης ναού Ασσυρίων στην Κωνσταντινούπολη. Αλήθεια ο κύριος Χαφιζμεχμέτ έχει γράψει ποτέ ΕΝΑ έστω επικριτικό σχόλιο για τον Ταγίπ ; 

Επίσης να θυμίσουμε στον Έλληνα πολίτη κ. Χαφιζμεχμέτ πως η Τουρκία διαθέτει ΤΡΙΑ σώματα στρατού στην Αν. Θράκη σε καθαρή επιθετική διάταξη.

Να θυμίσουμε πως η Ελλάδα δεν έχει αποβατικά σκάφη στα ανατολικά σύνορα της, ενώ η Τουρκία έχει στην στρατιά του Αιγαίου και αυτά μάλλον δεν τα έχει για την Μάλτα….

Όπως και ότι η Τουρκία έχει εισβάλει και κατέχει το 38% της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ε μάλλον είναι δικαιολογημένη μια διστακτικότητα κύριε Χαφιζμεχμέτ…

Previous Article

Η Βραζιλία δεν εξέδωσε στην Τουρκία ¨κατηγορούμενο της FETÖ¨ με την λογική πως ¨δεν υπάρχει δίκαιη εκδίκαση¨

Next Article

Δημοσιογραφία στην Τουρκία…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *