Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Συνεχίζεται η θωράκιση του Έβρου- φωτογραφίες (επιτέλους….)

0 σχόλια Share:

Έβρος: Συνεχίζει η ελληνική πλευρά τη θωράκιση στα σύνορα με την Τουρκία

Προχωρά η υλοποίηση του σχεδίου να είναι ο Έβρος απροσπέλαστη περιοχή

Με μεταλλικά πλέγματα και κιγκλιδώματα, τα οποία μεταφέρονται στην πρώτη γραμμή αποτροπής, απο το Μηχανικό και το Τεχνικό Τμήμα υποστήριξης, υπό την καθοδήγηση του Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, των Μεράρχων και Ταξιάρχων του Νομού Έβρου, συνεχίζονται τις εργασίες ενίσχυσης των χερσαίων συνόρων της χώρας.

Εχει αποφασιστεί -πέρα από την επέκταση του φράχτη μήκους 12,5 χλμ στις Καστανιές- η κατασκευή φράχτη και στον νότιο Έβρο στο Ελληνικό προγεφύρωμα. Ήδη τα σύνορα από το δάσος των Καστανιών έχει οχυρωθεί με διπλή ζώνη συρματοπλέγματος και τεράστιους σάκους από χώμα.

Επίσης, το σχέδιο προβλέπει εγκατάσταση συστημάτων εποπτείας κατά μήκος του ποταμού την τοποθέτηση και κατασκευή νέων παρατηρητηρίων και θέσεις σε υποστήριξη περιπολιών των πρωτοπόρων τμημάτων, στις όχθες του ποταμού.

Nantiareport.gr  8/4/2020

Σχ , : Να επαναλάβουμε κάτι που μας έχει πει στέλεχος του Ε.Σ. Κώλυμα που δεν υποστηρίζεται δεν αποτελεί κώλυμα… Και για να γίνει αυτό χρειάζεται καταρχήν αύξηση θητείας. ΄Ενα από τα πολλά που χρειάζονται για την επιβίωση μας…

Previous Article

Ο κρατούμενος πέθανε, τον έθαψαν και ΜΕΤΑ ειδοποίησαν την οικογένεια του….

Next Article

Η Τουρκία έστησε 57 βάσεις στην Ιντλίμπ και διατηρεί εκεί 29.000 στρατιώτες !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *