Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΕΒΡΕΝΟΣ ΣTHN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

0 σχόλια Share:

Υπό την διοργάνωση του προξενείου της Τουρκικής Δημοκρατίας  στην Θεσσαλονίκη, περιγράφηκε ¨Η πολιτιστική κληρονομιά του Γαζή Εβενός Μπέη και της οικογένειας Εβρενός στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια¨

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το συνέδριο ¨Η πολιτιστική κληρονομιά του Γαζή Εβενός Μπέη και της οικογένειας Εβρενός στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια¨ που οργανώθηκε από το προξενείο της Τουρκικής Δημοκρατίας  στην Θεσσαλονίκη.

Στο συμπόσιο μετείχαν απόγονοι 17ης και 18ης γενιάς του Εβρενός. Σε αυτή την σημαντική εκδήλωση που οργανώθηκε για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη μετείχαν ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας ΜΠΙΡΛΙΚ Ιλχάν Ταχσίν και ο πρώην πρόεδρος της GTGB Κοράι Χασάν.

Και ενώ μέσα στην αίθουσα γινόταν αυτή η ωραία και σημαντική εκδήλωση, από έξω μια ομάδα φανατικών Ελλήνων άνοιξαν πανό και φώναξαν συνθήματα κατά της Τουρκίας, των Τούρκων και του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 10:00 και 13:00  της 21/11/2018 στην αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης του δήμου Θεσσαλονίκης, μετείχαν καθηγητές από διάφορα πανεπιστήμια της Ελλάδας και της Τουρκίας που έκαναν παρουσιάσεις.

Την εναρκτήρια ομιλία έκανε ο πρόξενος Θεσσαλονίκης Ορχάν Γιαλμάν Οκάν. Ο Οκάν είπε πως ¨Ο Γαζή Εβρενός Μπέη είναι ένας από τους πρώτους διοικούντες της περιοχή εδώ που υπήρξε νομάρχης. Φέτος είναι η 660η επέτειος θανάτου του. Είναι γνωστό πως οι αξιωματούχοι του Οθωμανικού Κράτους στην ανάπτυξη εδώ της περιοχής.

……………………

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε την εναρκτήρια ομιλία του πρόξενου Ορχάν Γιαλμαν Οκάν και δήλωσεις που μας έκαναν οι ομιλητές.

ΜΙΑ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 20 ΑΤΟΜΩΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Η εφημερίδα Μπιρλίκ  συναντήθηκε με μέλη της φανατικής ομάδας και ρώτησε τις απόψεις τους για την Τουρκία. Από το βίντεο μπορείτε να δείτε τι απαντήσεις έδωσαν.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/15035-gaz-evrenos-bey-ve-evrenos-alesnn-yunanstan-da-ve-balkanlardak-kueltuerel-mrasi-selankte-anlatildi.html

22/11/2018

Σχ: Απ όλη τη Θεσσαλονίκη αυτοί μόνο μαζεύτηκαν να διαμαρτυρηθούνε; 

Δεν πειράζει.

Και μόνοι και μετά πολλών…

Για την εκδήλωση την ίδια : Και μόνο το ότι έγινε το συνέδριο ήταν μια επιτυχία της Τουρκίας Τώρα βέβαια για την συμμετοχή, είμαστε βέβαιοι πως οι αστυνομικοί (ΜΑΤ, Κρατική και ΕΥΠ) που ήταν εκεί ήταν περισσότεροι από το κοινό ! Άλλωστε στις φωτογραφίες διακρίνονται τα μέτρα ασφαλείας. Στα θετικά επίσης ότι δεν συμμετείχε ΚΑΝΕΝΑΣ Έλληνας με θεσμική θέση (δήμο, περιφέρεια, επιμελητήρια).

Previous Article

Η ΡΩΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ (;) …

Next Article

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΖΗΤΑ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *