Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

No Comments Share:

Υπεράσπιση με φωτογραφία από τον αντιναύαρχο

Παρουσίασε στο δικαστήριο την φωτογραφία που είχε τραβηχτεί με τον αρχηγό του λιμενικού σώματος της Ελλάδας Ηλία Σιωνίδη.

Ο κρατούμενος για την υπόθεση της (δήθεν) Βαριοπούλας αντιναύαρχος Νότιας Θάλασσας Αμντουλλάχ Τζαν Ερενόγλου δήλωσε : ¨Ως αποτέλεσμα της άδικης προφυλάκισης μου, μου αφαιρέθηκε το θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα μου να ζω ελεύθερα. Ακόμη ι αν ήσασταν ακηλίδωτοι σαν τον πάγο και πεντακάθαροι σαν το χιόνι δεν θα μπορούσατε να διαφύγετε από τις συκοφαντίες. Εκ της προφυλάκισης μου στερήθηκα την αγαπημένη μου μπλε πατρίδα, τις ανοιχτές θάλασσες, την οικογένεια μου, τους φίλους μου και τους συγγενείς μου. Αυτά είναι παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τις οποίες δεν θα υπάρξει αποζημίωση.

……………………………

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο κατηγορούμενος Ερένογλου αναφέρθηκε στην κατηγορία που υπάρχει στο κατηγορητήριο πως ¨πρότεινε σχέδιο και δραστηριότητες που θα κλιμάκωναν την ένταση με την Ελλάδα¨. Ο Ερένογλου απέρριψε την κατηγορία παρουσιάζοντας στο δικαστήριο την φωτογραφία την οποία είχε τραβήξει μαζί με τον Έλληνα αρχηγό του λιμενικού Σώματος αντιναύαρχο Ηλία Σιωνίδη. Χρησιμοποίησε την φράση πως ¨Ήμουν το άτομο που έκανα το πρώτο βήμα προς τις ειρηνευτικές προσπάθειες κάνοντας συνομιλίες σχετικά με την επίλυση όλων των θεμάτων του τομέα καθηκόντων μας¨.

Ο Τζαν Ερενόγλου ανέφερε πως το 2006 ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος της Ελλάδας Ηλίας Σιωνίδης, προσκεκλημένος από τον ίδιο ήρθε στην Τουρκία. Επίσης είπε πως ¨Την ίδρυση απευθείας γραμμής μεταξύ του Τούρκου και του Έλληνα Υπουργού Άμυνας –γνωστή και ως κόκκινη γραμμή- την πρότεινα προσωπικά εγώ και αυτή η πρόταση πραγματοποιήθηκε¨.

………………….

Ιστοσελίδα Askerhaber  5-1-2012 

 

Σχόλιο : Περίεργη η λογική της υπεράσπισης του. Σαν να απατάει κάποιος την γυναίκα του και μετά να της παρουσιάσει ως τεκμήριο αγάπης την φωτογραφία του γάμου τους !

 

Previous Article

ΓΛΥΠΤΑ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΡΙΚΑΜΙΣ-BINTEO

Next Article

ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΜΠΟΥΓ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *