Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΚΡΑΥΓΕΣ ¨ΕΡΝΤΟΓΑΝ¨ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ…

No Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O Τσαβούσογλου ανέφερε πως χτες το πρωί ήρθε από την Ελλάδα και περιέγραψε πως είχε μια σειρά από συναντήσεις στην Δυτική Θράκη. Είπε πως επηρεάστηκε ιδιαίτερα από την εικόνα που αντίκρισε εκεί και πρόσθεσε : Στα μέρη εκεί που γυρίσαμε χωριό-χωριό μόνο ένα πράα μπορεί να εξηγήσει αυτό το ενδιαφέρον εκεί. Η αγάπη τους για την Τουρκία και η στήριξη τους προς τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον ηγέτη που τους στηρίζει. Για αυτό τον λόγο έφερα τα χαιρετίσματα αυτών που δονούν τα βουνά με τις κραυγές τους ¨Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν¨.

……………………………..

Ο Τσαβούσογλου ανέφερε πως η σημασία που δίνει στα Βαλκάνια είναι μοναδική και ανεπανάληπτη και πρόσθεσε πως τα τελευταία χρόνια πολλά μνημεία στα Βαλκάνια έχουν αποκατασταθεί. Ο Τσαβούσογλου τόνισε πως για την στήριξη των Βαλκανίων χρειάζεται πνεύμα και καρδιά και ανέφερε πως είναι υποχρεωμένοι να βλέπουν το μέλλον από πιο ισχυρή θέση.

Ο Τσαβούσογλου ανέφερε πως κατά την νύχτα της απόπειρας πραξικοπήματος της 15/7 βρισκόταν στην βουλή και είπε: ¨Εκείνη την νύχτα από την περιοχή των Βαλκανίων μου τηλεφώνησαν πολλοί άνθρωποι, κάποιοι εκ των οποίων φώναζαν ¨βουλευτή Χακάν δείξε μας τον δρόμο. Ενημερώστε τις τελωνειακές πύλες, να περάσουμε¨. Εμείς τους είπαμε ¨Καθίστε εκεί που είστε και προσευχηθείτε¨. Όταν κάποιοι από τα Βαλκάνια ετοιμαζόταν να έρθουν εδώ και κάποιοι άλλοι εδώ παρακολουθούσαν από τα σπίτια τους πίνοντας καφέ, αυτό τι σημαίνει ; Σημαίνει πως αυτοί δεν έχουν ιδέα από το πνεύμα των Βαλκανίων¨

…………………..

https://www.sondakika.com/haber/haber-buyuk-rumeli-bulusmasi-basbakan-yardimcisi-10210868/

5/11/2017

Previous Article

NA ANHΣΥΧΗΣΟΥΜΕ ;

Next Article

Ἐπισκέψεις καί Βακούφια στή Θράκη καί στήν Πόλη

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *