Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

KKE ΚΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

0 σχόλια Share:

Κείμενο με υπογραφές του ΚΚΕ κατά του Ερντογάν

5263

Το ΚΚΕ δημοσίευσε κείμενο στο οποίο αναφέρεται ότι ¨καταδικάζουμε την αυταρχική πολιτική του Ερντογάν και καταγγέλλουμε την στην επέμβαση της Τουρκίας στον πόλεμο στη Συρία¨.
Στο κείμενο εκφράζεται αντίδραση για τις διώξεις που ασκούνται μετά από θέλημα του Ερντογάν και για τις επεμβάσεις στην Συρία, ενώ εκφράζεται και η αλληλεγγύη προς τους διωκόμενους.
Το κείμενο με τις υπογραφές είναι το εξής :


Οι υπογράφοντες το κείμενο αυτό καταδικάζουμε την αυταρχική πολιτική της τουρκικής κυβέρνησης και του Προέδρου Τ. Ερντογάν, που έχουν εξαπολύσει ένα κύμα μηνύσεων και δικών, ενάντια σε όσους ασκούν κριτική στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και του AKP, του κόμματος του κ. Ερντογάν, στην επέμβαση της Τουρκίας στον πόλεμο στη Συρία, σε όσους αγωνίζονται για τα κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα, για το δίκιο του τουρκικού λαού. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους διωκόμενους και απαιτούμε να σταματήσει κάθε είδους δίωξη και χτύπημα της πολιτικής δράσης, των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων στην Τουρκία».

Το κείμενο υπογράφουν ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ (Αλ. Παπαρήγα, Σ. Βαρδαλής, Γ. Δελής, Λ. Κανέλλη, Ν. Καραθανασόπουλος, Χρ. Κατσώτης, Γ. Λαμπρούλης, Δ. Μανωλάκου, Ν. Μωραΐτης, Θ. Παφίλης, Κ. Στεργίου, Μ. Συντυχάκης, Στ. Τάσσος). Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Σ. Ζαριανόπουλος και Κ. Παπαδάκης.

Ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος, και στελέχη της Οργάνωσης.

Επίσης υπογράφουν: Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, η Πρ. ΔΣ Δήμου Πάτρας Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο δήμαρχος Ικαρίας Στέλιος Σταμούλος, ο Πρ. του ΔΣ του Δήμου Ικαρίας Νίκος Λαρδάς, ο δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, ο Πρ. ΔΣ του Δήμου Καισαριανής Γιώργος Κατημερτζής, ο δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος, ο Πρ. ΔΣ του Δήμου Πετρούπολης Θωμάς Κοτσαμπάς, ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο Πρ. ΔΣ του Δήμου Χαϊδαρίου Βασίλης Παντελάρος.

………………

http://www.ronahihaber1.com/haber/1877/yunanistan-komunist-partisinden-erdogana-karsi-imza-metni

9/4/2016

Previous Article

ΤΥΧΑΙΟ ;

Next Article

¨ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ¨ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΟΥΣΑΪΜΠΙΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!