Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

0 σχόλια Share:

Εφ. Ραντικάλ 19-9-2011

Αρχίζει και η Τουρκία γεωτρήσεις

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν πριν να πετάξει για τις ΗΠΑ όπου θα μετάσχει στις συνελεύσεις του ΟΗΕ, έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο Εσένμπογά της Άγκυρας. Ο Ερντογάν στις δηλώσεις του είπε τα εξής :

¨Η Τουρκία ως περιφερειακός και παγκόσμιος παίκτης παρακολουθεί στενά την διαδικασία των αλλαγών που γίνονται στην περιοχή μας αλλά και στον κόσμο.

…………………………..¨

Όταν ο Ερντογάν ρωτήθηκε σχετικά με τις κινήσεις γεωτρήσεων της Ελληνοκυπριακής διοίκησης είπε πως ¨Και εμείς μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα αρχίσουμε κινήσεις γεωτρήσεων¨.

……………………………..

ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ

¨Φίλοι το Ισραήλ δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Εάν ήμασταν στο παρελθόν θα λεγόταν πως αυτό στρέφεται προς την Ρωσία. Τώρα λέγεται πως στρέφεται προς το Ιράν. Αυτό δεν αξιολογείται κατά τον ίδιο τρόπο από την Τουρκία. Γιατί δεν σκέπτονται ότι η Τουρκία έχει ανάγκη μια βάση ραντάρ ; Οι πύραυλοι βρίσκονται στην Πολωνία, εδώ θα είναι μόνο μια βάση ραντάρ. Τώρα εάν στην βάση θα εγκατασταθούνε πύραυλοι για να προστατεύουν το ραντάρ, αυτό είναι ένα διαφορετικό θέμα, αλλά αυτή την στιγμή δεν είναι στην επικαιρότητα.¨

………………………….

Previous Article

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΙΡΑΝΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Next Article

¨ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΡΔΟΙ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *