Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Εμείς δεν αντιμετωπίζουμε τους πρόσφυγες όπως η Ελλάδα, δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό¨…

No Comments Share:

Kείμενο του ιστολόγιου 16/10/2021

Κατά την κοινή συνέντευξη τύπου Μέρκελ και Ερντογάν σήμερα σημειώσαμε τα εξής :

Ο Ερντογάν μεταξύ άλλων είπε τα εξής :

1) Όπως γνωρίζετε η Τουρκία για τους πρόσφυγες είναι σχεδόν σαν ξενώνας. Είναι γνωστό πως υπάρχουν πέντε εκατομμύρια από τη Συρία υπάρχουν, από το Ιράκ και υπάρχουν και 300.000 από το Αφγανιστάν. Όλους αυτούς συνεχίζουμε να τους φιλοξενούμε.  Και φυσικά εμείς αυτούς τους ανθρώπους δεν τους αντιμετωπίζουμε όπως κάνει η Ελλάδα, δεν μπορούμε να το κάνουμε.

2) Ως Τουρκία στον δρόμο για την πλήρη ένταξη παρά τις πολλές δυσκολίες και τα προβλήματα που βγήκαν ενώπιον μας, θα θυμόμαστε πάντα με θαυμασμό την θετική συμβολή της κυρίας Μέρκελ σε αυτή τη διαδικασία

3) (Σε ερώτηση σχετικά με τους Γερμανούς πολίτες που κρατούνται στην Τουρκία λόγω της έκφρασης απόψεων)  Σε κάθε χώρα τα δικαστήρια είναι ανεξάρτητα. Εμείς υπερασπιζόμαστε την ανεξαρτησία των δικαστηρίων.
Και στην Τουρκία τα δικαστήρια είναι ανεξάρτητα. Δεν υπάρχει περίπτωση ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας να παρέμβω στις αποφάσεις που παίρνουν οι θα παίρνουν τα δικαστήρια.

Φυσικά και δεν φέρεται η Ελλάδα όπως η Τουρκία στους πρόσφυγες. Στην Ελλάδα δεν τους πυροβολούν στα σύνορα, όπως κάνει η Τουρκία στα σύνορα με την Συρία…

Όσο για την ανεξαρτησία των δικαστηρίων στην Τουρκία, την είδαμε όταν μετά από το υποτιθέμενεο πραξικόπημα, έδιωξαν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ  δικαστικούς..

Previous Article

Ευθείες απειλές Οκτάι προς Ελλάδα και Κύπρο…

Next Article

¨Με συμφέρει να αγοράσω ρούχα από την Τουρκία ; ¨….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *