Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O Αβραμόπουλος επέκρινε τον Ντράγκι για τις δηλώσεις του για τον Ερντογάν !

No Comments Share:

Αβραμόπουλος : Ο Ντράγκι υπερέβη τα εσκαμμένα – Ο Ερντογάν είναι δημοκρατικά εκλεγμένος

Αιχμές κατά του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Ντράγκι άφησε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, για τον χαρακτηρισμό του κ. Ντράγκι σε βάρος του Τούρκου πρόεδρου Ταγίπ Ερντογάν ως «δικτάτορα».

Ο πρώην επίτροπος της Κομισιόν και πρώην υπουργός σε συνέντευξή του στο Σκάι και ερωτηθείς αν είναι «δικτάτορας» ο Ταγίπ Ερντογάν, όπως τον χαρακτήρισε ο Μάριο Ντράγκι, ο κ. Αβραμόπουλος σημείωσε πως ο πρόεδρος της Τουρκίας είναι δημοκρατικά εκλεγμένος.

Μάλιστα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ανέφερε πως «ο κ. Ντράγκι, ο οποίος είναι ένας πολύ σοβαρός τεχνοκράτης πρωθυπουργός, κατά τη γνώμη μου υπερέβη τα εσκαμμένα».

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «βεβαίως ο κ.  Ερντογάν και εκδηλώνεται αυταρχικά και αψυχολόγητα. Δείτε κάποιες κινήσεις του, που μερικές εκ των οποίων αγγίζουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Χαρακτήρισα δε, με δημόσια δήλωσή μου, εάν θυμόσαστε, το γεγονός ότι μετέτρεψε και πάλι την Αγιά Σοφιά σε τζαμί, ως μία ιστορική οπισθοδρόμηση της Τουρκίας. Αλλά σε τελευταία ανάλυση όλα αυτά τα αξιολογεί, τα κρίνει ο τουρκικός λαός» συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο κ. Αβραμόπουλος είπε πως «είναι η στιγμή να κάνουμε βήματα μπροστά, πάντοτε μέσα σε ένα πνεύμα διάθεσης αμοιβαίας συνεννόησης». Θα είναι προς όφελος και των δύο χωρών, επισήμανε ο πρώην επίτροπος.

………

www.in.gr

Σχ. : Ότι και να γράψουμε για τον κ. Αβραμόπουλο τώρα, θα είναι ποινικά κολάσιμο, για αυτό δεν γράφουμε τίποτε….

Previous Article

¨Πρόκληση της Ελλάδας¨ λένε η στρατιωτική άσκηση στην Χίο !

Next Article

Ρωσική απόφαση με κόστος 350 εκ. ευρώ για την Τουρκία…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *