Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν για Ελλάδα: ¨Όταν έρθει η ώρα δεν θα μπορούν να πληρώσουν το τίμημα¨…

No Comments Share:

Σκληρή προειδοποίηση από τον πρόεδρο Ερντογάν προς την Ελλάδα : “Το λέω ξεκάθαρα, όταν έρθει η ώρα φοβάμαι πως δεν θα μπορούν να πληρώσουν το τίμημα”

Μετά από το υπουργικό συμβούλιο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν έκανε δηλώσεις. Ο Ερντογάν δήλωσε: “Μας λαμβάνουν υπόψιν επειδή όταν χρειάζεται για να προστατέψουμε την ανεξαρτησία και το μέλλον μας, διαθέτουμε την υποδομή και τη βούληση για να ενεργοποιήσουμε κάθε μηχανισμό, από τη διπλωματία ως την στρατιωτική ισχύ. Αυτοί που δεν έχουν πάρει μαθήματα από την ιστορία και τις τελευταίες μέρες προσπαθούν να πετύχουν τετελεσμένα στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο, τελικά θα αποδεχτούν αυτή την πραγματικότητα. Το λέω ξεκάθαρα για αυτούς που θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια και την ευημερία των ίδιων τους των πολιτών στήνονται ενάντια στην Τουρκία, πως όταν έρθει η ώρα φοβάμαι πως δεν θα μπορούν να πληρώσουν το τίμημα”.

https://www.yenisafak.com/video-galeri/gundem/cumhurbaskani-erdogandan-yunanistana-sert-uyari-acik-soyluyorum-ani-geldiginde-korkarim-ki-bedelini-agir-odemezler-2208836

7/9/2020

Previous Article

Μήνυμα Ερντογάν προς Ελλάδα: ¨Μας κάνουν νταηλίκια με τις διαλυμένες στρατιωτικές δυνάμεις τους¨…

Next Article

Γκρέμισαν (!) και έκλεψαν τον Άγιο Ιωάννη στην Μόρια !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *