Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ταγίπ: ¨Η Ελλάδα φέρεται κακομαθημένα και εγωιστικά-Για ποιο λόγο έρχεται εκείνο το αεροπλανοφόρο εδώ;”

No Comments Share:

…………….

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την συνομιλία που έκανε με την πρωθυπουργό Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, εξέτασαν την κρίση στο ανατολικό Μεσόγειο και στο Αιγαίο και εκεί της ανέφερε πως γίνεται αδικία στην Τουρκία και ότι παρά το ότι η Τουρκία είναι ανοιχτή σε κάθε είδους διάλογο η Γαλλία και η Ελλάδα υποδαυλίζουν τις εντάσεις.

Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Μιλιέτ προχθές το βράδυ ο Ερντογάν είχε μία τηλεδιάσκεψη με την Μέρκελ. Έγινε γνωστό πώς η συνομιλία που είχε τη μορφή ¨μεταξύ επιτροπών¨ υπήρξε θετική και σε αυτήν “συζητήθηκαν καθαρά τα πάντα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνομιλία αυτή ο Ερντογάν ανέφερε πως γίνεται αδικία στην Τουρκία και ότι η Ελλάδα είναι αυτή η οποία πάντοτε και σε όλες τις συνθήκες φεύγει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ο Ερντογάν ανέφερε πως επανειλημμένα έκανε έκκληση για διπλωματία προς την Ελλάδα αλλά όπως είπε είναι σαφές ποιοι υποδαυλίζουν την ένταση : ¨Συζήτα με τη Γαλλία και την Ελλάδα… Η Ελλάδα φέρεται κακομαθημένα και εγωιστικά. Τα στοιχεία που την στηρίζουν είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαίτερα η Γαλλία. Δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε τη Γαλλία. Ποιος είναι ο σκοπός της Γαλλίας; Τι σχέση έχει η Γαλλία με την κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο; Για ποιο λόγο έρχεται εκείνο το αεροπλανοφόρο εδώ; “

Στο πλαίσιο αυτό ο Ερντογάν έθεσε στην επικαιρότητα την αποβίβαση στρατού στο νησί Καστελόριζο υπογραμμίζοντας πως αυτό είναι παράβαση του διεθνούς δικαίου και όλων των συνθηκών.

…………….

https://www.haberler.com/erdogan-dan-merkel-e-zor-soru-fransa-nin-amaci-13572974-haberi/

5/9/2020

Σχ. : Ταγίπ μη μασάς!

Χτύπα το αεροπλανοφόρο !!!

 

Previous Article

Υπάρχουν Έλληνες πολίτες που νομικά υποχρεούνται να παράσχουν πληροφορίες στην ΜΙΤ;

Next Article

Υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου: ¨Υστερικός ο Μακρον-γελοία η Γαλλία¨….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *