Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν για Έλληνες : ¨Αυτοί που δεν άξιζαν το Βυζάντιο, κάνουν τώρα παρανομίες και πειρατείες¨…

0 σχόλια Share:

Ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν μίλησε κατά την 949 επέτειο της μάχης του Μαντζικέρτ.

……………..

Ο Ερντογάν δήλωσε: ”  …
Η κληρονομιά του Βυζαντίου μέσα από τον σουλτάνο Μωάμεθ τον Πορθητή πέρασε στους Οθωμανούς.  Το γεγονός ότι όσοι δεν άξιζαν την κληρονομιά του Βυζαντίου, σήμερα έχοντας πάλι από πίσω τους Ευρωπαίους, επιδιώκουν αδικίες, παρανομίες και πειρατείες, είναι σημάδι ότι δεν πήραν μαθήματα από την ιστορία.
Το γεγονός ότι αυτοί που πριν από έναν αιώνα αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν σε άθλια κατάσταση την Ανατολία, κάνουν σήμερα ψευτοπαλικαριές στο Αιγαίο, δεν είναι παρά μία εκδήλωση της ψυχολογίας αυτού που σφυρίζει στο νεκροταφείο.

Δεν υπάρχει όφελος από το φόβο του θανάτου. Η Τουρκία στη Μεσόγειο στο Αιγαίο και στον Εύξεινο Πόντο θα πάρει αυτό που δικαιούται. Όπως εμείς δεν έχουμε βλέψεις στην κυριαρχία, τα συμφέροντα και τα εδάφη κανενός, έτσι και εμείς δεν θα συμβιβαστούμε ποτέ σε αυτά που μας ανήκουν. Για αυτό είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι είναι απαραίτητο από πολιτική, οικονομική και στρατιωτική σκοπιά. Καλούμε τους συνομιλητές μας να συνέλθουν και να μείνουν μακριά από τα λάθη που θα ανοίξουν το δρόμο για την καταστροφή τους.
Επιθυμούμε να αντιληφθούν όλοι πως η Τουρκία δεν είναι μία χώρα της οποίας δοκιμάζεις την υπομονή,  την αποφασιστικότητα, τις δυνατότητες και το θάρρος της. Όταν εμείς λέμε θα το κάνουμε, θα το κάνουμε και πληρώνουμε και το τίμημα. Αν υπάρχει κάποιος απέναντί μας, που ρισκάρει να πληρώσει τίμημα,  ας ορίσει . Διαφορετικά ας αποσυρθούν από μπροστά μας να κοιτάξουμε τη δουλειά μας.¨

……………..

https://www.yeniakit.com.tr/haber/baskan-recep-tayyip-erdogandan-malazgirt-zaferinin-949-yil-donumu-toreninde-net-mesaj-yapariz-diyorsak-yapariz-1369508.html

26/8/2020

Previous Article

Μητσοτάκης: Επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στο Ιόνιο, από τα 6 στα 12 ν.μ.

Next Article

Δήμαρχος Μύκης κατά εφημερίδας ΜΑΧΗΤΗΣ και ιστοσελίδας tourkikanea.gr ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *