Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν : ¨Δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα…¨

No Comments Share:

ΠτΔ Ερντογάν: ¨Το ΝΑΤΟ είναι σε μια κρίσιμη περίοδο στην οποία πρέπει να δείξει την συμμαχική αλληλεγγύη

…………….

O ΠτΔ Ερντογάν συναντήθηκε στα γραφεία της μόνιμης αντιπροσωπείας της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ με τον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ. Η συνάντηση κράτησε περίπου μια ώρα και μετά οργανώθηκε κοινή συνέντευξη τύπου.

Ο Ερντογάν ανέφερε πως στην συνάντηση εξέτασαν την κατάσταση στην Συρία και είπε πως ζήτησε να διασφαλιστεί το συντομότερο δυνατό επιπρόσθετη βοήθεια από το ΝΑΤΟ στην Τουρκία. Ο Ερντογάν αναφερόμενος στην Συρία είπε πως καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να παραμένει απαθής στις συγκρούσεις στην χώρα εκεί και στο ανθρωπιστικό δράμα. Ο ΠτΔ είπε πως ¨Προσδοκούμε από το σύνολο των συμμάχων μας να στηρίξουν αυτόν τον αγώνα που με μεγάλη αφοσίωση δίνει μόνη της η Τουρκία. Το ΝΑΤΟ είναι σε μια κρίσιμη περίοδο στην οποία πρέπει να δείξει καθαρά την συμμαχική του αλληλεγγύη¨.

Ο ΠτΔ ασκώντας κριτική στην στάση της Ελλάδας απέναντι στους πρόσφυγες, είπε : ¨Είναι παράλογο μια γειτονική και συμμαχική χώρα να καταδεικνύει την Τουρκία ως υπεύθυνη για την πρόκληση του ασύντακτου μεταναστευτικού κύματος. Τόνισα στον κύριο Γραμματέα πως δεν θα επιτρέψουμε σε αυτή την χώρα να προσπαθεί να αποκομίσει άδικα κέρδη για τον εαυτό της , χρησιμοποιώντας την παρούσα κατάσταση αλλά και την ΕΕ¨.

https://www.sondakika.com/haber/haber-cumhurbaskani-erdogan-nato-ittifak-dayanismasini-12997620/

9/3/2020

Σχ: Όταν αυτός είναι τόσο προκλητικός εναντίον μας, μήπως θα έπρεπε να αποτρέψουμε οποιαδήποτε απτή βοήθεια του ΝΑΤΟ προς την Τουρκία ; Με ποια λογική πρέπει να ανεχόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια, αυτά τα σαφώς εχθρικά που λέει και κάνει ενάντια στην πατρίδα μας ;

Πάντως πρέπει να το πούμε.

Από τότε που μας τον έφερε ο Τσίπρας στην Αθήνα και στην Θράκη και από τότε που η Ντόρα παραβρέθηκε στην ορκωμοσία του στην Άγκυρα, έχει γίνει πολύ φίλος μας !

Μεγάλη επιτυχία ! 

Άξιοι οι πολιτευτές μας…

Previous Article

Ο Τούρκος δημοσιογράφος προσπαθεί να πείσει τον λαθρομετανάστη, να περάσει με βάρκα τον Έβρο…

Next Article

Ο ψευδομουφτής Ξάνθης προσεύχεται για τους ¨μάρτυρες¨και τους ¨ήρωες¨ της Τουρκίας…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *