Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογαν: ¨Συμβουλεύω τον πρόεδρο της ΕΕ να δει τι κάνουν οι λιμενικοί της Ελλάδας¨.

No Comments Share:

…………….

Ο Ερντογάν ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στην τριμερή σύνοδο Ελλάδας Τουρκίας Βουλγαρίας, που πρότεινε ο Μπορίσοφ να γίνει στην Σόφια, και είπε ¨Το ότι οι Έλληνες στρατιώτες σκότωσαν δύο μετανάστες και τραυμάτισαν βαριά ένα ακόμη, επηρέασε αρνητικά την διαδικασία. Αυτοί δεν σέβονται το διεθνές δίκαιο¨.

Ο ΠτΔ είπε: “Οι χώρες-μέλη της ΕΕ και όλος ο κόσμος, δυστυχώς δεν αντιλήφθηκαν την κατάσταση της Τουρκίας που φιλοξενεί περισσότερους από 4 εκατομμύρια πρόσφυγες. Δυστυχώς οι προσδοκίες μας για δίκαιο καταμερισμό ευθυνών και βάρους έμειναν αναπάντητες. Η ΕΕ δεν εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της ανακοίνωσης της 18ης Μαρτίου. Λένε “Θα σας στείλουμε 1 δις ευρώ”. Μα ποιον κοροϊδεύετε; . Δεν θέλουμε αυτά τα χρήματα. Η Τουρκική Δημοκρατία που ξοδεύετε 40 δις, θα βρει και τα χρήματα που θα έδιναν”.
Ο Ερντογάν αναφερόμενος στην επίσκεψη του προέδρου της ΕΕ Σαρλ Μισέλ στα σύνορα, δήλωσε πως ” Τον συμβουλεύω να δει αυτά που κάνουν στο Αιγαίο οι αρμόδιοι του λιμενικού της Ελλάδας”.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202003021041521452-erdogan-bulgaristan-basbakani-borisov-ile-gorustu-ab-cifte-standart-uygulamaya-devam-ediyor/

2/3/2020

Previous Article

Οι Μυτιλινιοί αντιστέκονται πια !

Next Article

Βίντεο-Ξυλοδαρμός μεταναστών στην Σαμψούντα, επειδή δεν αναχώρησαν για Ελλάδα !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *