Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, H ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΟ ΕΡΜΠΙΛ

No Comments Share:

H ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΟ ΕΡΜΠΙΛ

Η Ελλάδα με μια ξαφνική της κίνηση ανοίγει προξενείο στο Ερμπιλ. Η Ελλάδα αναβαθμίζει την εμπορική εκπροσώπηση που είχε στο Έρμπιλ σε επίπεδο προξενείου. Για αυτό τον λόγο ο πρόξενος της Ελλάδας στο Ιράκ Διονύσιος Κιβέτος μαζί με μια επιτροπή διπλωματών του υπουργείου Εξωτερικών, με μια ξαφνική κίνηση πριν από το δημοψήφισμα πήγαν για συναντήσει στο Έρμπιλ.

Ο πρόξενος Διονύσιος Κιβέτος στην συνάντηση που είχε στο Ερμπιλ με τον υπεύθυνο Εξωτερικών Σχέσεων του Μπαρζανί τον Φαλάχ Μουσταφά, εξέτασαν τις διμερείς σχέσεις Αθήνας και Έρμπιλ πριν και μετά από το δημοψήφισμα που πλησιάζει.

Αναφέρεται πως σύμφωνα με διπλωματικές πηγές μετά από αυτή την συνάντηση, ο πρόξενος Κιβέτος μετέφερε ο ίδιος προσωπικά στον Φαλάχ Μουσταφά την πρόθεση η εμπορική μέχρι τώρα εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Έρμπιλ να αναβαθμιστεί στο επίπεδο του προξενείο και του είπε πως η Ελλάδα σε αυτό το δύσκολο διάστημα είναι δίπλα στο Έρμπιλ.

Θέμα ενδιαφέροντος αποτελεί τώρα το πώς θα εκληφθεί από την Άγκυρα αυτή η κίνηση της τελευταίας στιγμής της Ελλάδας πριν από το δημοψήφισμα.

……………

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/13225-yunanstan-erble-bakonsolosluk-aciyor.html

20/9/2017

Σχ: Σκασίλα μας το πώς θα το εκλάβει η Άγκυρα. Η αλήθεια είναι πως αργήσαμε κιόλας να ανοίξουμε εκεί προξενείο. Να θυμίσουμε εδώ πως η Τουρκία ήταν η πρώτη χώρα που αναγνώρισε το Κοσσοβο και από τις πρώτες που αναγνώρισαν τα Σκόπια ως  ¨Μακεδονία¨.

Η Άγκυρα νοιάστηκε τότε το πώς θα εκλάμβαναν την πράξη της η Σερβία και η Ελλάδα;

Previous Article

ΘΕΛΟΥΝ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ…

Next Article

ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ¨ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *