Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΙΝΟΥ (ΕΝΕΖ)

0 σχόλια Share:

Tσαγίρ : Συμφωνήσαμε για την ίδρυση μουσείου και για την έναρξη δρομολογίων Αίνου-Αλεξανδρούπολης

cayir-ft

Ο Αχμέτ Τσαγίρ-δήμαρχος Αίνου του νομού Αδριανούπολης επισκέφτηκε στις 22 Οκτωβρίου τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη.

Ο δήμαρχος Αχμέτ Τσαγίρ ανέφερε πως συνεργαζόμενοι με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη σε οικονομικό, πολιτιστικό, κοινωνικό και αθλητικό επίπεδο, υπέγραψαν πρωτόκολλο με στόχο την συμβολή στην ενδυνάμωση της επικοινωνίας των πολιτών των δύο χωρών και δήλωσε : ¨Συμφωνήσαμε για την έναρξη δρομολογίων τουριστικού σκοπού με φέριμποτ (που θα μεταφέρει επιβάτες και αυτοκίνητα) μεταξύ Αίνου και Αλεξανδρούπολης, όπως και για την ίδρυση ενός εθνογραφικού, ιστορικού και πολιτιστικού μουσείου μέσα από την συνεργασία του δήμου Αίνου με τον σύλλογο αυτών που μετανάστευσαν από την Αίνο στην Αλεξανδρούπολη και με εργασία που θα κάνει ο δήμος Αίνου στα οθωμανικά αρχεία¨.

 Εφ. Μπιρλίκ 26/10/2013

Σχ : Αναρωτιόμαστε στις δηλώσεις που έκανε ο κ. Λαμπάκης πως να αποκαλούσε την Αίνο ; Αίνο ή Enez ; Και το θέτουμε γιατί ο κύριος Τσαγίρ στις δηλώσεις του ανέφερε την Αλεξανδρούπολη ως Δεδέαγατς (Dedeağaç)…

Previous Article

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ

Next Article

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *