Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ισλέρ : ¨Το 1974 η χώρα ήταν αδύναμη, αλλά κάναμε την Ειρηνευτική Επιχείρηση στην Κύπρο¨… Βίντεο

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου   13/10/2019

Ο Εμρουλλάχ Ισλέρ είναι μεγαλοστέλεχος του κόμματος ΑΚΡ, έχει υπάρξει αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης και στο παρακάτω βίντεο που είναι των τελευταίων ημερών ακούγεται να λέει τα εξής :

¨Γράφουμε μία μεγαλειώδη ιστορία. Εμείς είμαστε η κινητήρια δύναμη της του ισλαμικού κόσμου. Εμείς είμαστε αυτοί που θα αποτελέσουμε θέμα στην ιστορία στον ισλαμικό κόσμο. για αυτό το λόγο. Εμείς αυτή τη στιγμή δείχνουμε πως αποτελούμε την κινητήρια δύναμη.

Και ενώ οι ΗΠΑ που ήρθαν από 10.000 km μακριά και η Ρωσία που ήρθε από χιλιάδες χιλιόμετρα σε αυτά τα χώματα στα εδάφη της Συρίας, δεν θέλαν να κάνουμε εμείς βήματα εκεί, αλλά εμείς δείξαμε τον ηρωισμό μας, κάναμε με αποφασιστικότητα το βήμα μας και δόξα τον Αλλάχ πραγματοποιούμε τη στρατιωτική επιχείρηση.
Δείτε το 1974 κάναμε στην Κύπρο την επιχείρηση Ειρήνης. Το η χώρα ήταν πολύ αδύναμη. Αλλά αυτό το έθνος είχε μία συνείδηση προερχόμενη από την ιστορία και την γεωγραφία, είχε ένα μυαλό. Είχε μία στρατηγική. Εκείνη τη μέρα, παρόλες τις αδυναμίες κάναμε την επιχείρηση Ειρήνης, αλλά μας έβαλαν εμπάργκο όπλων. Έτσι δεν είναι;  Δείτε τώρα όμως η αμυντική μας βιομηχανία παράγει περισσότερο από το 70% των αναγκών μας. Κάνουμε το αεροσκάφος μας, το ΜΕΑ μας…τα κανόνια μας. Και τώρα μία σειρά από χώρες μετά από αυτήν την στρατιωτική μας επιχείρηση θα μας εφαρμόσουν λέει εμπάργκο. Ρε άντε παράτατε μας !
………
………¨

Previous Article

Εκατοντάδες ισλαμιστές επωφελήθηκαν από τους τουρκικούς βομβαρδισμούς και διέφυγαν !

Next Article

H οικογένεια της την πίεζε να τουρκέψει και να παντρευτεί τον Τούρκο, αλλά…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *