TourkikaNea.gr

Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Άτυπος εκπρόσωπος τύπου του Ερντογάν : ¨Η Τουρκία καθίσταται υπερδύναμη και περνά πλέον στην επίθεση¨… !

0 σχόλια Share:

Κείμενο του ιστολόγιου   17/1/2020

Ο δημοσιογράφος Ιμπραήμ Καραγκιούλ είναι από τις βασικές ¨φωνές¨του Ερντογάν.  Αρχισυντάκτης της Γενί Σαφάκ και πάντα στην ¨γραμμή¨του Ταγίπ. Για αυτό και ο Ερντογάν τον παίρνει μαζί του σε όλα τα ταξίδια στο εξωτερικό με το προεδρικό αεροσκάφος….

Άρα αυτά που λέει ο Ιμπραήμ προφανώς έχουν  ¨πιστοποίηση¨ Ερντογάν.

Δείτε προσεκτικά τι γράφει στο σημερινό του άρθρο… :

https://www.yenisafak.com/yazarlar/ibrahimkaragul/-turkiye-icin-artik-savunma-siyaseti-donemi-kapanmistir-bir-super-gucun-dogusu-bu-onlar-gordu-siz-de-gorun-ekonomi-siyaset-ve-guvenlikte-psikolojik-karartmaya-kanmayin-sinirlarina-cekilen-turkiye-yasamaz-turkiyeyi-kucultelim-diyor-onlar-2053996

¨Η ¨αμυντική πολιτική¨ για την Τουρκία πλέoν έκλεισε ! Πρόκειται για την γέννηση μιας σούπερ δύναμης. Εκείνοι το είδαν, δείτε το κι εσείς ! Μην ξεγελιέστε από την ψυχολογική ¨συσκότιση¨ σε οικονομία, πολιτική και ασφάλεια. Τουρκία που έχει αποσυρθεί στα σύνορα της δεν μπορεί να ζήσει.
…………..

Πλέον για την Τουρκία έκλεισε η περίοδος της ¨αμυντικής πολιτικής¨. Μετά από τον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο και το κτίσιμο της τουρκικής δημοκρατίας, η Τουρκία μέσα από μια συνέχεια αιώνων του κράτους, πέρασε πια σε ένα νέο στάδιο.

Εμείς αυτό εδώ και καιρό το αποκαλούμε ως “περίοδο νέας ισχυροποίησης”.
Η Τουρκία έχοντας ολοκληρώσει την “περίοδο σύστασης”, σε μία εποχή κατά την οποία το παγκόσμιο σύστημα τεμαχίζεται, μετά από ένα ιστορικό διάλειμμα, ενεργοποίησε την αρχαία της κρατική νοοτροπία και εθνική προνοητικότητα και εντάχθηκε στις πλέον ισχυρές χώρες.
……..
Η κατάσταση στη Λιβύη τη πρωτοβουλία της Τουρκίας στη Μεσόγειο δείχνουν όλα αυτά. Και να μην προσπαθεί κανείς όλα αυτά να τα υποτιμήσει να τα θολώσει, μιλώντας για περιπέτειες. Όποιος αναρωτιέται “Τι δουλειά έχουμε στη Λιβύη”, διαμορφώνει την κοινή γνώμη “για άλλο πρακτορείο”.

Η απόσυρση της Τουρκίας από αυτές τις περιοχές και το κλείσιμο μέσα της, σημαίνει πως καθίσταται ανυπεράσπιστη. Η κουβέντα περί “περιπέτειας”, σημαίνει μία εκ νέου καταδίκη της Τουρκίας να πολεμά στα σημεία μηδέν των συνόρων μας στα βουνά στην ανατολική και ΝΑ Ανατολία.
Η “περιπέτεια” σημαίνει φυλάκιση της Τουρκίας στις ακτές της στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο. Η Τουρκία όμως δεν έχει την πολυτέλεια να παραμείνει έτσι σε αυτή την κατάσταση.
……
Είμαστε σε μία εποχή στην οποία “Δια της βίας χαλάνε τα στημένα”. Είμαστε σε μία περίοδο στην οποία “Είσαι τόσο ισχυρός, όσο μπορείς να απλώσεις το χέρι σου”. Είμαστε σε μία περίοδο στην οποία οι συμμαχίες δεν μπορούν να δώσουν μελλοντική εγγύηση στις χώρες.
……
Η Τουρκία δεν έχει καμία άλλη επιλογή από το να περάσει στην επίθεση. Όλοι από τις ΗΠΑ ως τις χώρες της ΕΕ και από τη Ρωσία ως τις χώρες της περιοχής, κάθε χώρα και δύναμη αντιλαμβάνεται πως η Τουρκία χτίζει μία μοναδική ισχύ στην περιοχή της αλλά και παγκόσμια. Κάποιοι αυτό το θαυμάζουν και κάποιοι άλλοι προσπαθούν να το σταματήσουν.

Σύμφωνα με τα σημάδια που έρχονται από Ελλάδα, Αίγυπτο, χώρες της ΕΕ και ΗΠΑ, ανησυχούν πως η  Τουρκία σε μεγάλο βαθμό έχει αναλάβει την πρωτοβουλία στη Μεσόγειο. Από τα ενεργειακά αποθέματα ως τους θαλάσσιους χάρτες, μέχρι και την εκ νέου μοιρασιά της περιοχής, φυσά ένας ισχυρός άνεμος Τουρκίας. Ολοι όσοι έχουν δεσμό με αυτή τη χώρα θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για αυτό.
…….
Η πολιτική της Τουρκίας σε Λιβύη, Συρία και Μεσόγειο αποτελεί ένα σύνολο. Αν δεν υπάρχεις στην Λιβύη, στην Ερυθρά θάλασσα και στον Περσικό κόλπο, δεν μπορείς να κρατηθείς ούτε στην Ανατολία. Το μίσος στο εξωτερικό είναι συνέταιρος με την προδοσία στο εσωτερικό. Και έτσι όμως η Τουρκία πρέπει όλα αυτά να τα ξεπεράσει και να συνεχίσει το δρόμο της. Και θα το κάνει…
Πλέον υπάρχει και θα υπάρχει μία Τουρκία η οποία δεν είναι στραμμένη προς το εσωτερικό αλλά στο εξωτερικό, μία Τουρκία στραμμένη όχι στην άμυνα αλλά στην επίθεση. Η οικοδόμηση αυτής της ισχύος της Τουρκίας αποτελεί σωτηρία για  την περιοχή.
Πλέον ο κόσμος γίνεται μάρτυρας της γέννησης μιας νέας σούπερ δύναμης. Δείτε το για λίγο από έξω και θα το καταλάβετε!¨

Για ποιους χτυπά η καμπάνα λέτε ;;;;;

Previous Article

Εφ. Μπιλντ : Ο Ερντογάν ζήτησε και πέτυχε τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την διάσκεψη του Βερολίνου…

Next Article

Επίθεση Χαφτάρ σε οικονομικούς στόχους

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *