Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τουρκία και κάποιοι ελληνόφωνοι έχουν τα ίδια επιχειρήματα….

0 σχόλια Share:

Oι αβάσιμες και ατυχείς δηλώσεις του πρωθυπουργού Μητσοτάκη  είναι το τελευταίο παράδειγμα χειραγώγησης της κοινής γνώμης που προσπαθεί να κάνει η Ελλάδα μέσω στρέβλωσης των γεγονότων είναι.

Σε σύγκριση με τη μεταναστευτική κρίση του 2015, όταν 850 χιλιάδες παράτυποι μετανάστες έφτασαν στην Ευρώπη, το σημερινό επίπεδο διέλευσης μειώθηκε κατά 94% χάρη στα μέτρα που έλαβε η Τουρκία.

Δεν είναι ανθρώπινο για τις χώρες που βρίσκονται στις μεταναστευτικές διαδρομές καθώς και για την Ελλάδα να εφαρμόσουν “μηδενική μεταναστευτική πολιτική” και να αγνοήσουν τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων. Η Ελλάδα και οι χώρες που πάσχουν από μετανάστευση πρέπει να επικεντρωθούν κυρίως στην αντιμετώπιση των βασικών αιτιών που προκαλούν τη μετανάστευση στις χώρες προέλευσης.

Η Τουρκία φιλοξενεί περισσότερους από 4 εκατομμύρια εκτοπισμένους. Οι Έλληνες ομολόγοι μας καθώς και η διεθνής κοινότητα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι δίκαιο να αναλάβει η Τουρκία το βάρος της μετανάστευσης, το οποίο αποτελεί παγκόσμιο πρόβλημα.

Παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας αρνείται να δει και να αναγνωρίσει την κατάσταση, οι παράνομοι μετανάστες συνεχίζουν να πιέζονται στα σύνορα από τις ελληνικές αρχές. Αγνοώντας τις ευρωπαϊκές αξίες, αυτοί οι άνθρωποι υποβάλλονται σε απάνθρωπη μεταχείριση.

Θεωρούμε σκόπιμο να υπενθυμίσουμε στην Ελλάδα ότι η επιλογή συνεργασίας με την Τουρκία σε αυτό το θέμα θα αποφέρει αποτελεσματικότερα αποτελέσματα αντί να προπαγανδίζει κατά της Τουρκίας.

Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να,

– Βελτιώσει τις απάνθρωπες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες, που έχουν καταγραφεί και από διεθνείς οργανισμούς,

– Αποτρέψει τους θανάτους ενήλικων και ανηλίκων μεταναστών καθώς και των μεταναστών που δεν μπορούν να λάβουν την απαιτούμενη βοήθεια,

– Να μην ξεχνάμε ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν δικαιώματα και ελευθερίες που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο,

– Να τερματιστεί η πρακτική προώθησης των μεταναστών, η οποία αντιβαίνει στο διεθνές δίκαιο,

– Να μην χρησιμοποιεί όπλα εναντίον μεταναστών και να μην τους αντιμετωπίζει απάνθρωπα,

– Να δείξει σεβασμό στις πεποιθήσεις των μεταναστών καθώς και στις κοινές αξίες της Ευρώπης και της ανθρωπότητας.

http://www.mfa.gov.tr/sc_-70_-yunanistan-basbakaninin-ulkemize-iliskin-aciklamalari-hk-sc.en.mfa

Τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών

21/11/2019

Σχ: ¨Η Ελλάδα και οι χώρες που πάσχουν από μετανάστευση πρέπει να επικεντρωθούν κυρίως στην αντιμετώπιση των βασικών αιτιών που προκαλούν τη μετανάστευση στις χώρες προέλευσης¨

Αυτό το επιχείρημα το έχουμε ακούσει πολλές φορές να το χρησιμοποιούν και κάποιοι ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ διανοητικά αριστεροί. Δηλαδή με την λογική τους η Ελλάδα θα πρέπει να λύσει τα προβλήματα  του Πακιστάν που έχει 180 εκ. πληθυσμό,του Μπαγκλαντές που έχει 200 εκ. κλπ…

Κι άντε να τα λέει η Τουρκία που είναι εχθρός, κατανοητό…

Όταν όμως ακούς να τα λένε ελληνόφωνοι, τότε καταλαβαίνεις πως ο εχθρός είναι ΜΕΣΑ στην πατρίδα.

 

Previous Article

Ο Γερμανός ΥΠΕΞ ανησυχεί για την απομάκρυνση της Τουρκίας από την Ευρώπη…

Next Article

Ο Ερντογάν τους ¨φτύνει¨ κι αυτοί τον ¨παρακαλάνε¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *