Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

900.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ !

No Comments Share:

Ο Αιντεμιρ Άγι -σύμβουλος τουρισμού του δήμου Αδριανούπολης δήλωσε πως τα τελευταία χρόνια έχει υπάρξει μεγάλη εξέλιξη στον τουρισμό για ψώνια στην Αδριανούπολη.
…….
Ο Αγι ανέφερε πως ο τουρισμός για ψώνια κάθε χρονιά και περισσότερο ζωντανεύει και είπε τα εξής : “Δίπλα μας υπάρχει η Βουλγαρία που δεν έχει και τόσο ισχυρή οικονομία και υπάρχει και η Ελλάδα με λίγο ισχυρή οικονομία. Η Αδριανούπολη στον τουρισμό για ψώνια είναι πολύ μπροστά. Υπάρχουν τουρίστες που έρχονται για ψώνια από Βουλγαρία και Ελλάδα. Πέρσι ήρθαν στην Ανδριανούπολη 2,7 εκ. Βούλγαροι πολίτες και  900.000 Έλληνες πολίτες. Παράλληλα υπάρχει και ο εσωτερικός τουρισμός. Ο τουρισμός για ψώνια έχει φτάσει σε τέτοια θέση ώστε ένα εμπορικό κέντρο της Αδριανούπολης, κάθε μήνα φιλοξενεί ένα εκατομμύριο επισκέπτες. Παλιότερα στην 1η θέση ήταν ο θρησκευτικός τουρισμός. Τώρα αυξήθηκε πολύ ο τουρισμός για ψώνια. Παλιότερα ερχόταν για ημερήσιες εκδρομές ενώ πλέον έχει αυξηθεί πολύ ο τουρισμός αυτών που έρχονται και διαμένουν.”
……

https://www.haberler.com/edirne-de-alisveris-turizmi-din-turizmini-gecti-13204492-haberi/

9/5/2020

Σχ. 900.000 ελληνόφωνοι !

Σκεφτείτε πόσα χρήματα έχουν αφήσει στην Τουρκία….

Ο Ρετζέπ Ζιπκινκούρτ-πρόεδρος του  Εμπορικού Επιμελητηρίου Αδριανούπολης, αρχές του 2020 είχε δηλώσει πως οι τουρίστες από Βουλγαρία και Ελλάδα, το 2019 άφησαν 270.000.000 ευρώ (!) στην αγορά της πόλης, διασφαλίζοντας όπως είπε σοβαρή ποσότητα συναλλάγματος στην χώρα…. 

Ενισχύουμε δηλαδή πολύ σοβαρά αυτόν που μας απειλεί σε Κύπρο, Θράκη & Αιγαίο.
ΑΞΙΟΙ !

Previous Article

Βίντεο- Σύριοι μετανάστες νεκροί και τραυματίες από πυρά Τούρκων συνοριοφυλάκων

Next Article

Βίντεο από κατεστραμμένους τάφους Κούρδων μαχητών στην Τουρκία…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *